Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Yellow Store – primul magazin exclusiv Nikon din Romania

31 August 2009



SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, a anuntat deschiderea primului magazin exclusiv Nikon din Romania, Yellow Store.
Yellow Store a fost deschis de catre Nikon Romania, cu suportul Nikon Europe BV, in parteneriat cu F64 Studio, in Baneasa Shopping City, Zona Star Atrium, etajul 1. Noul magazin va oferi pasionatilor de fotografie, dar si impatimitilor calatoriilor in natura, a vanatorii si pescuitului, posibilitatea de a testa si achizitiona oricare dintre modelele din gama Nikon de aparate foto, obiective sau optica sportiva.
„Yellow Store lanseaza un nou concept in Romania: un magazin care ofera intreaga gama de modele a unui singur producator foto. Yellow Store va oferi celor care doresc sa achizitioneze un produs Nikon sansa de a gasi si incerca oricare dintre aparatele foto, obiectivele, bliturile, binoclurile, telemetrele, lunetele terestre si de vanatoare din gama producatorului japonez”, a afirmat Radu Niculescu, Brand Manager Nikon Romania.
Administrarea noului Yellow Store va fi asigurata de F64 Studio, unul dintre cei mai importanti parteneri Nikon Romania. „In primul magazin Nikon din Romania, clientii vor putea achizitiona in plus si accesoriile necesare oricarui fotograf: memorii Lexar CF si SDHC, genti foto, trepiede, filtre foto si multe altele”, a spus Marian Alecsiu, director general F64 Studio.
Yellow Store este deschis publicului incepand de luni, 31 august 2009, ora 10.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite