Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Multifuncţional color pentru afaceri de mici dimensiuni

01 Septembrie 2009



Xerox a lansat echipamentul multifuncţional color Phaser 6121 MFP, special conceput pentru utilizatori individuali şi afaceri de mici dimensiuni, preocupate de controlul costurilor şi eficientizarea activităţilor. Multifuncţionalul reuneşte funcţiile de imprimare, scanare şi copiere într-un singur echipament compact.
Conform aprecierilor Xerox, piaţa multifuncţionalelor pentru birouri de mici dimensiuni şi utilizatori individuali ar putea creşte cu 15% până în 2012 în ţările aflate în curs de dezvoltare. Prin urmare, intenţia companiei este să-şi sporească prezenţa pe acest segment, Phaser 6121 MFP fiind al doilea echipament de acest tip lansat de Xerox în ultimele 6 luni în România, după 6128 MFP.
Echipamentul este special creat pentru a satisface nevoile zilnice de imprimare alb-negru sau color, precum şi pe cele ocazionale de copiere sau scanare. Xerox Phaser 6121 MFP imprimă cu o viteză de până la 20 ppm alb-negru şi 5 ppm color, la o rezoluţie de 1200 x 600 dpi. Totodată, timpul de imprimare de numai 11 secunde pentru prima pagină alb-negru şi de 21 de secunde pentru prima pagină color, reprezintă o noutate pentru echipamentele din această clasă.
Multifuncţionalul Xerox Phaser 6121 include opţiuni avansate precum ID Card Copy, care face posibilă copierea ambelor feţe ale unei cărţi de identitate sau ale unui alt document mic pe aceeaşi parte a colii de hârtie. Totodată, Phaser 6121 este prevăzut cu funcţii performante pentru scanarea documentelor, conversia în fişiere editabile şi pentru stocarea fişierelor scanate direct pe dispozitive USB.

Deşi este un echipament complex, Xerox Phaser 6121 MFP este foarte uşor de instalat şi de folosit. Cartuşele de toner se află deja în echipament la momentul achiziţionării, astfel că, în doar câteva minute, acesta va fi perfect funcţional. Totodată, Xerox Phaser 6121 MFP are un panou frontal bine organizat, unul dintre cele mai mari din clasa lui, fiind prevăzut cu butoane individuale pentru toate funcţiile pe care le asigură.
Echipamentul este disponibil la partenerii de distribuţie ai Xerox România, pentru un preţ recomandat ce porneşte de la 359 USD fără TVA. Utilizatorii Xerox Phaser 6121 MFP beneficiază de asistenţă şi suport tehnic profesionist acordat de specialiştii de la Xerox şi de partenerii autorizaţi de pe întreg teritoriul României.
Phaser 6121 MFP este certificat ENERGY STAR şi face parte din programul Xerox Green World Alliance, o iniţiativă mondială pentru încurajarea utilizatorilor de a recicla hârtia şi consumabilele, pentru minimizarea impactului asupra mediului înconjurător.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite