Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

AMD lansează Opteron EE

01 Septembrie 2009



AMD a anunţat lansarea noului procesor cu şase nuclee AMD Opteron™ EE la 40W ACP. Asigurând o performanţă per watt îmbunătăţită cu 31 procente, în comparaţie cu procesoarele cu patru nuclee AMD Opteron, procesorul cu şase nuclee AMD Opteron EE a fost creat pentru a întruni cerinţele clienţilor în căutare de performanţe solide, care, însă, trebuie să reducă la minim consumul de energie din sistemele server şi din centrele de date.
Majoritatea clienţilor care necesită procesoare cu consum scăzut de energie, implementează proiecte IT la scară mare unde eficienţa energetică scade odată cu creşterea performanţelor şi orice modalitate de îmbunătăţire a consumului de watti oferă un impact pozitiv.
Toate procesoarele AMD cu consum scăzut de energie beneficiază de toate funcţionalităţile şi includ tehnologiile AMD-V™ şi AMD-P pentru virtualizări avansate şi capabilităţi de reducere a consumului de energie. În momentul de faţă, acest procesor de 40W ACP este integrat în platforme personalizate oferite de către Dell şi HP, dar şi de către alţi integratori, şi sunt destinate infrastructurilor IT de tip WAN şi Web 2.0, unde consumul redus de energie reprezintă un criteriu de departajare.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite