Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SKIN Media devine distribuitor Epson

02 Septembrie 2009Epson, producatorul de imprimante, proiectoare si LCD-uri, anunta semnarea parteneriatului cu SKIN Media, care devine unul dintre distribuitorii brandului la nivel national, incepand din luna septembrie a acestui an.
Parteneriatul Epson - SKIN Media are in vedere distributia imprimantelor si a multifunctionalelor Epson (inkjet, laser), a consumabilelor, a imprimantelor fotografice profesionale, a scannerelor destinate utilizatorilor individuali, companiilor sau fotografilor, a imprimantelor matriceale, a multimedia viewerelor, precum si a proiectoarelor Epson din gamele business, educational si home cinema la nivelul partenerilor si consumatorilor finali din intreaga tara.


"SKIN Media este un jucator important pe piata de IT din Romania si suntem convinsi ca poate aduce produsele Epson, precum si mesajul axat pe calitate si fiabilitate cu care se asociaza brandul nostru, tot mai aproape de parteneri si, implicit, de clientii finali. Avand suportul logistic al SKIN Media, Epson poate veni atat in intampinarea nevoilor si asteptarilor publicului larg, dar si ale unui public specializat, orientat catre echipamente profesionale, cu caracteristici tehnice extrem de performante, cum sunt fotografii profesionisti, pasionatii de sisteme home cinema sau companiile in cautare de solutii de document management sau de imprimare cu costuri scazute," declara Ciprian Baranga, National Sales&Marketing Manager, Epson Romania.


„Fiind unic importator Nikon in Romania, suntem foarte atenti la nevoile celor care doresc imagini de calitate," declara Camil Perian, Director General SKIN. "Parteneriatul cu Epson ne da posibilitatea de a oferi consumatorilor produse unice in ceea ce priveste calitatea imprimarii si, deci, a imaginii finale. Extindem astfel colaborarea cu Epson inceputa prin intermediul concursurilor si a evenimentelor de fotografie si aducem consumatorilor cele mai performante game de imprimante, scanere si proiectoare de pe piata romaneasca.”


In prezent produsele Epson sunt distribuite pe piata romaneasca prin intermediul MB Distribution, Despec Romania, Genesys Distributie si, incepand de astazi, SKIN Media. Portofoliul Epson cuprinde imprimante color de uz general, echipamente foto color, multifunctionale color (scanner/ copiator/ imprimanta), imprimante profesionale de format mare, imprimante laser color, imprimante laser monocrom, multifunctionale laser color, scannere, imprimante matriciale, videoproiectoare business si home cinema, multimedia viewere. SKIN Media va asigura distributia majoritatii gamelor de echipamente Epson.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite