Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Frontal Communication intra in programul Cisco ATP

02 Septembrie 2009



Frontal Communication anunta primirea invitatiei din partea Cisco Systems de a intra in programul Cisco ATP - Data Center Unified Computing.
Participarea in acest program se face numai in baza nominalizarii de catre Cisco Systems si presupune indeplinirea unor criterii specifice. In Europa de Sud-Est aceasta invitatie a fost lansata catre 3-4 parteneri, Frontal Communication fiind unul dintre acestia. Partenerii care vor indeplinii toate criteriile impuse de Cisco Systems in timp corespunzator (6 luni), vor primi distinctia de Cisco ATP (Authorized Technology Provider) - Data Center Unified Computing.
Cooptarea Frontal Communication in acest program al Cisco Systems reprezinta pentru Frontal Communication recunoasterea de catre liderul mondial in domeniul echipamentelor de retea pentru Internet a competentelor pe piata de IT din Sud-Estul Europei.
Pentru a obtine Cisco ATP - Data Center Unified Computing, Frontal Communication trebuie sa indeplineasca o serie de cerinte. Printre acestea se numara obtinerea specializarilor Cisco Data Center Networking Infrastructure (specializare obtinuta deja de Frontal Communication la inceputul lunii august 2009) si Cisco Data Center Storage Networking, precum si demonstrarea competentelor pe tehnologii de stocare, server si virtualizare.
Programul Cisco ATP face parte dintr-o ampla strategie de piata a Cisco Systems pentru tehnologiile avansate emergente.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite