Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

BitDefender sustine www.joburilaorizont.ro

02 Septembrie 2009



BitDefender®, producătorul autohton de soluţii de securitate, este sustinator oficial al proiectului virtual www.joburilaorizont.ro, dezvoltat de Fundaţia Dinu Patriciu, in colaborare cu Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS).
Portalul www.joburilaorizont.ro este destinat studentilor romani care studiaza in afara tarii, dar si companiilor de top ce activeaza in Romania. Platforma poate fi accesata de bursierii din programul Orizonturi Deschise derulat de Fundatia Dinu Patriciu, de membrii LSRS, dar si de catre alti tineri romani ce au urmat studii in strainatate si se afiliaza uneia dintre organizatiile partenere ale programului.
Din punct de vedere operational, accesarea platformei este gratuita. Primul pas consta in crearea unui cont de utilizator. Companiile anunta posturile vacante, iar studentii candideaza pentru aceste posturi. Platforma nu limiteaza postarile de joburi la un numar de domenii de activitate, iar acestea se fac in timp real, fara a necesita interventia administratorilor.
„Participarea in proiectul www.joburilaorizont.ro este parte integranta a strategiei noastre de responsabilitate sociala. Sustinem educatia si dorim sa ne implicam in proiecte ce sunt in folosul tinerilor. Astfel studentii romani care studiaza afara pot sa lucreze intr-o companie romaneasca multinationala si astfel sa ii motivam si sa ii pastram printre noi” a declarat Carmen Capitanescu, Marketing Manager, BitDefender Romania.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite