Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

“Total Security” via G Data TotalCare 2010

07 Septembrie 2009Cel mai complex produs al celei de-a zecea generatii de software antivirus dezvoltate de specialistii germani de la G Data Software a fost testat de redactorii de la Virus Bulletin, care l-au numit numit sugestiv “Total Security”

G Data Software, reprezentata in Romania de IT Sistem Services, a prezentat rezultatul testului realizat de specialistii in testarea software-ului antivirus ai publicatiei britanice Virus Bulletin. Solutia aleasa pentru acest test a fost G Data TotalCare 2010, cea mai complexa solutie a gamei 2010, ce se adreseaza atat utilizatorilor de desktop-uri, cat si de notebook-uri. In review sunt subliniate performantelor obtinute de G Data de-a lungul timpului.
G Data TotalCare 2010 a fost testat pe PC-uri cu configuratii diferite:
Intel Pentium 4 1,6 GHz, 512 MB RAM, sistem de operare Microsoft Windows XP Professional SP2
AMD Athlon64 3800+ dual core, 1 GB RAM, sisteme de operare Microsoft Windows XP Professional SP3 si Microsoft Vista Business Edition SP2
Intel Atom 1,6 GHz netbook, 256 NB RAM, sistem de operare Microsoft Windows XP Professional SP


Autorul, John Hawes, se declara puternic impresionat la sfarsitul analizei acestei suite de securitate. Protectia exhaustiva realizata de cuplul format din cele doua motoare trimite un apel puternic celor mai exigenti utilizatori de PC-uri care sunt indemnati sa incerce solutia pentru linistea lor. G Data TotalCare se remarca prin modul de prezentare si design, deschizand multiple posibilitati de personalizare a setarilor de finete utilizatorilor experimentati, dincolo de inclinatiile pur tehnice. Utilizatorului obisnuit ii este furnizat un nivel de protectie impotriva atacurilor mai mult decat satisfacator: programul ruleaza invizibil in background si nu presupune nici un fel de efort din partea acestuia. In vasta categorie de produse care au trecut prin VB Labs exista o puternica tendinta de a sacrifica gradul de configurare pentru cel de utilizare sau invers, insa atunci cand un produs reuseste sa le combine in mod eficient, iese in evidenta, precum solutia G Data .


G Data TotalCare 2010 se situeaza la un nivel de securitate considerat perfect pentru navigarea si efectuarea cumparaturilor online, pentru trimiterea si primirea in siguranta a e-mail-urilor, pentru chat, pentru efecutuarea de plati online, oferind protectie anti-spyware, firewall, anti-spam, protectie impotriva infractionalitatii online, control parental, backup si recuperare de date, security tuning.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite