Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Agentie noua de mobile & online marketing

08 Septembrie 2009Syscom Digital este una dintre cele mai noi agentii de mobile & online marketing, dedicata serviciilor integrate de comunicare digitala, insa ‚veche’ din punct de vedere al expertizei. Impreuna cu o echipa omogena si profesionista, Maia Novolan – director general Syscom Digital, si-a adus contributia in ultimii 14 ani la consolidarea marketingului inovativ pe piata locala. În continuare isi propune sa ofere o noua alternativa comunicarii conventionale, prin solutii de comunicare digitala inteligenta si inovatoare.


Pentru Syscom Digital marketingul mobil inseamna mai mult decat 160 de caractere intr-un simplu mesaj pe telefon. Syscom Digital intentioneaza sa depaseasca tacticile clasice de comunicare mobila, tip SMS advertising, si sa aduca pe piata autohtona trendurile viitorului. Obiectivul major al agentiei este sa ofere clientilor strategii integrate de marketing digital, care combina eficient tacticile de marketing on-line cu cele off-line. Pentru Syscom Digital creativitatea merge mana in mana cu tehnicile inovative de new media, in vederea obtinerii prompte de rezultate usor cuantificabile.


Echipa Syscom Digital se concentreaza pe dezvoltarea unor solutii de comunicare digitala, menite sa construiasca relatii one-to-one intre companii si clientii lor. Prin contenturi targetate pe profilul end-userilor, Syscom Digital ofera strategii complexe si tailor made, asigurand pe langa rezultate imediate si o investitie valoroasa. Maia Novolan, general manager Syscom Digital sublineaza: „Garantam solutii adaptate si inteligente de mobile marketing clientilor nostri. In climatul de business actual metodele eficiente de marketing, care ofera valoare in schimbul costului, sunt mai importante ca niciodata, iar mobile marketingul poate oferi o rambursare impresionanta a investitiei financiare.”


Agentia Syscom Digital este specializata in platforme digitale de comunicare, strategie si management in comunicarea virtuala, content digital, marketing viral, marketing de proximitate (Bluetooth advertising), Call-center, campanii integrate de online si offline, folosind un mix comunicational de tehnologii precum SMS, MMS, Voce, WEB, M-WEB, Bluetooth, Barcode SMS si Barcode MMS.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite