Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Algernon a implementat suita SAP All-in-One

08 Septembrie 2009



Compania de distributie de materiale pentru publicitate Algernon Impex SRL a finalizat procesul de reconfigurare a sistemului de business prin implementarea suitei SAP All-in-One, de catre compania de consultanta in software Fair Value.
Fair Value este partener SAP Romania, avand in portofoliu peste 70% din implementarile in Romania ale solutiei SAP ERP All In One.
Conform acordului, implementarea solutiei SAP a fost finalizata in 5 luni si a fost urmata de o perioada de reconfigurare a procedurilor interne si de trecerea la un sistem profesionist de gestiune a proceselor. Un exemplu in acest sens il constituie schimbarea modalitatii de fixare a preturilor, de la sistemul FIFO (first in-last out) folosit anterior, la sistemul LIFO (last in-first out). Eliminarea unor activitati redundante, un control mai bun al veniturilor si cheltuielilor precum si accesul la informatii in timp real sunt principalele beneficii ale proiectului.
„Sunt încrezător că astfel de decizii, luate pe baza raportarilor furnizate de aplicatie, vor duce la creşterea cifrei de afaceri si a profitului. Este un beneficiu pe care îl anticipasem în momentul în care am ales SAP. Fair Value a fost ales drept partener de implementare, datorită specializării sale în implementarea soluţiei SAP All-in-One destinată companiilor mijlocii”, a declarat Dan Caloian, directorul general al Algernon Impex SRL.
Echipa de implementare a fost formată din consultanţi SAP ai Fair Value si managerii a patru departamente Algernon. In prezent, circa 20 de angajati ai companiei de distributie lucreaza in mod curent cu aplicaţia SAP.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite