Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Internet Banking >> Stiri si comunicate

Abonament gratuit pentru OTPdirekt

09 Septembrie 2009



OTP Bank aniversează 5 ani pe piaţa financiar-bancară din România. Cu această ocazie, banca lansează o ofertă specială pentru serviciul OTPdirekt, valabilă în perioada 9 – 30 septembrie.
În această perioadă, orice persoană fizică care se abonează la serviciul OTPdirekt, indiferent că este sau nu client al băncii, beneficiază de abonament gratuit pentru 5 luni. În plus, oferta include: deschiderea gratuită a unui cont curent, emiterea gratuită a unui card de debit MasterCard Flat în RON, un token, iar costul mesajelor trimise prin Alerte SMS este suportat de către OTP Bank, timp de 5 luni.
Utilizatorii OTPdirekt îşi pot accesa conturile non-stop, prin intermediul a trei canale: telefon (Contact Center), internet (Internet Banking) şi SMS (Alerte SMS). O serie de servicii bancare importante pot fi accesate rapid, atât de către persoanele fizice, cât şi de către companii: plăţi intra şi interbancare în RON şi în valută, schimburi valutare, administrare depozite, plăţi bugetare, deschiderea de conturi (curente şi de economii), plăţi pentru cardul de credit, modificări ale limitelor de retragere de la ATM, modificări ale Alertelor SMS.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite