Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Sistem audio care poate reda si imagini de la Panasonic

11 Septembrie 2009



Panasonic a lansat la IFA Berlin, expozitia de produse electronice de larg consum, cel mai nou sistem audio, ce permite utilizatorilor nu doar sa asculte muzica, dar si sa vizualizeze fotografii si clipuri video.
Modelul MW-10 este echipat cu un ecran LCD cu diagonala de 9-inch si poate reda muzica de pe CD, iPod sau de la radio FM/AM, sunetul fiind redat de o pereche de boxe de tip Bamboo Cone. Pentru ca utilizatorul sa se bucure de o experienta audio cât mai confortabila, Panasonic a instalat difuzoare în fata boxelor astfel încât sunetul sa se raspândeasca pe o arie cât mai larga. Functia D.Bass contribuie la ajustarea si îmbunatatirea sunetului bass, în functie de volumul la care este redata muzica.


Ecranul LCD Wide VGA de 9-inch al modelului MW-10 poate fi utilizat ca rama foto digitala, pentru redarea de fotografii de pe un CD, de pe un card de memorie SD sau din memoria interna a sistemului (cu capacitatea de 4GB). Gratie capacitatii de stocare generoase, în memoria interna a sistemului MW-10 pot fi stocate pâna la 6.000 de fotografii. MW-10 poate afisa fotografiile în sistem slideshow, în timp ce sistemul reda muzica de pe un CD. Mai mult, sistemul este capabil sa împarta ecranul în doua parti astfel încât într-o jumatate sunt redate imagini si informatii despre melodia ascultata, în timp ce în jumatatea cealalta poate fi afisat calendarul sau ceasul. Echipat cu un Universal Dock pentru iPod, MW-10 poate reda nu doar muzica, dar si videoclipuri. MW-10 este la pachet cu o telecomanda ce poate fi utilizata si pentru operarea iPod-ului de la distanta.


Pentru mai multe informatii referitoare la produsele Panasonic prezentate la IFA Berlin, accesati www.panasonic.eu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite