Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Market Watch va recomanda

16 Decembrie 2004



www.floridelux.ro



Vin sarbatorile de iarna, toata lumea incepe sa se agite, sa cumpere cadouri si sa-si planifice vacanta de iarna. Bradul de Craciun este nelipsit din casele majoritatii romanilor. Cei care sunt comozi si cu buzunarul larg si n-au timp sa caute printre tarabele pietelor, isi pot cumpara on-line, de pe Internet, un brad dupa propriul gust. La www.floridelux.ro poti comanda brazi intre 1,5 si 6 m, la preturi variind intre 2.400.000 si 18.000.000 de lei.


Daca vreti sa mergeti in vizita la prieteni, e ziua mamei sau iubitei sau aveti o intalnire de afaceri si vreti sa faceti cadou un buchet impunator de flori, www.floridelux.ro ramane o optiune interesanta. Florile sunt impartite pe categorii („flori de sezon”, „flori pentru indragostiti” etc.) si exista optiunea ca „virtualul” cumparator sa-si aranjeze singur buchetul.


In afara de plata on-line, bradutii si floricelele se mai pot achizitiona prin banca sau la primire. In toate cazurile distributia este asigurata la domiciliu.
Preturile sunt cam piperate, dar cine e comod si vrea sa stea in fata sobei (sau caloriferului, da Doamne sa fie cald!) poate scuti drumul pana la tarabele pietelor inghetate. Plata se poate face si on-line, printre cardurile acceptate fiind MasterCard, Visa sau American Express.


www.thefreedictionary.com



Este cel mai complet dictionar on-line englez-englez pe care l-am vazut pana acum. Cuvintele pot fi cautate in cinci tipuri de dictionare: General, Termeni IT, Medical, Legal si Enciclopedic.

Definitiile afisate sunt extrem de complete: pe langa definitia principala, va puteti completa cunostintele cu sinonime, contexte literare in care apar termenii respectivi, trimiteri catre articole sau carti, expresii sau cuvinte in a caror definitie apare termenul cautat initial. Chiar daca in dreptul unui cuvant nu se face trimitere printr-un link, este de ajuns sa faceti dublu clic pe el si va va fi afisata definitia lui.


Un alt lucru care mi s-a parut interesant este posibilitatea de a asculta pronuntia corecta a cuvantului. Sunetul audio poate fi descarcat pe calculator pentru o viitoare reascultare.


www.yetisports.org



Normal ca meriti o pauza, ai muncit prea mult. Iesi la o cafea, limpezeste-ti gandurile, trage aer poluat in piept si intoarce-te la birou! Ce surpriza, tocmai cand sa te apuci de treaba, constati ca seful nu mai e prezent. Relaxeaza-te, poti sa mai prelungesti un pic pauza. Nu moare nimeni! Intra pe www.yetisports.org si ia-ti portia de distractie.


Personajul principal, un fel de capcaun arctic, arunca cu pinguini peste tot. Incearca sa aduni cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt, altfel vine seful si vei ramane cu frustrarea ca n-ai terminat jocul. Ai de ales intre sapte jocuri sau, in functie de cat lipseste seful, un adevarat turneu. Jocurile pot fi jucat si pe telefonul mobil, bineinteles contra unei sume, modice. Distractie placuta!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Daniel
Flori si buchete - www.floral.ro e cea mai mare florarie online si singura care [b]trimite oriunde in lume[/b]!:)
24 Mai 2006, 12:39:04
Mihai
Intampina Craciunul 2006 cu cele mai frumoase aranjamente de masa si pentru usa, de pe www.Buchete.ro
16 Noiembrie 2006, 04:07:05
Razvan
Flori deosebite printr-o florarie cu traditie: [b]www.------------.com[/b]
04 Mai 2007, 05:21:39
Razvan
Flori deosebite printr-o florarie cu traditie: www.------------.com
04 Mai 2007, 05:22:36