Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Bogdan Constantinescu, noul director Frontal Communication

23 Septembrie 2009



Frontal Communication, Cisco Gold Partner si centru autorizat de training Cisco, a anuntat numirea noului director general in persoana lui Bogdan Constantinescu.
Numirea intra in vigoare la data de 1 octombrie 2009, iar responsabilitatile noului Director General vor cuprinde dezvoltarea si coordonarea strategiilor si programelor de vanzari ale Frontal Communication in Romania.


"Suntem foarte bucurosi ca domnul Bogdan Constantinescu a acceptat sa ni se alature. Suntem convinsi ca el este persoana cea mai potrivita sa conduca activitatea celui mai important integrator de sistem din Romania. N-avem nici o indoiala ca experienta sa adaugata echipei de specialisti (5 persoane certificate CCIE) vor reusi sa conduca spre succes compania Frontal Communication, in ciuda mediului actual de business dominat de schimbari economice, tehnologice si sociale majore si cu un grad ridicat de risc si incertitudine." a declarat Erik Graf, Presedintele Consiliului de Administratie.


"Sunt deosebit de incantat de oportunitatea de a ma alatura echipei Frontal Communication. Punand in prim-planul activitatii Frontal Communication succesul clientilor nostri si pornind de la cerintele de afaceri ale acestora, ne propunem sa devenim principalul ofertant de solutii (Solution Provider) de pe piata romaneasca. Obiectivul meu principal este sa duc aceasta firma de servicii si solutii integrate in zona de incredere a clientilor nostri si de profitabilitate in care am fost obisnuit in ultimii aproape 17 ani, similara companiilor multinationale. Sunt convins ca impreuna cu echipa de specialisti pe care am intalnit-o in Frontal Communication vom putea continua sa oferim clientilor nostri o gama larga de servicii complexe si complete. ", a declarat la randul sau Bogdan Constantinescu.



Bogdan Constantinescu - scurt profil
Bogdan Constantinescu, 43 de ani, este absolvent al Institutului Politehnic Bucuresti, departamentul de Electronica Aplicata din cadrul Facultatii de Electronica si Comunicatii. Este casatorit si are doi copii.
Bogdan Constantinescu activeaza in industria IT&C din Romania inca din anul 1992, ocupand functii de conducere in IBM si Microsoft. In anul 2001 a inceput colaborarea cu compania Cisco Systems ca Enterprise Account Manager, avansand in cadrul organizatiei pana la pozitia de Country Manager. Din data de 24 iulie 2009, Bogdan Constantinescu a decis sa isi continue dezvoltarea profesionala in afara Cisco Systems.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite