Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Brana Nikolajevic paraseste CA pentru SolvIT Networks

23 Septembrie 2009Incepand cu luna septembrie 2009, Brana Nikolajevic – ex-Country Manager CA - este Regional Manager in cadrul SolvIT Group. Aceasta relocare ii permite D-lui Nikolajevic sa consolideze si sa extinda solutiile CA intr-o zona aflata in plin proces de dezvoltare, impreuna cu SolvIT, una dintre cele mai importante companii IT din regiune. SolvIT este clasificat de catre CA in Top 5 in ceea ce priveste partenerii din EMEA ai companiei si printre 16 cei mai importanti parteneri CA la nivel mondial.


Obiectivul major al lui Brana Nikolajevic in cadrul SolvIT Group este de a sustine si dezvolta procesele de business in regiune, obiectiv care se acorda perfect cu strategia pe termen mediu si lung a companiei. Tarile in care se intentioneaza extinderea si consolidarea proceselor de business SolvIT sunt cele in care compania detine deja filiale si joint-ventures, adica Romania, Bulgaria, Grecia, Serbia, Ungaria si Republica Moldova. In prezent, SolvIT gestioneaza o serie de proiecte in aceste tari, pe diverse verticale industriale de importanta economica majora: telco, farma, finante-banci.


Ca urmare a acestei lungi serii de implementari de succes, SolvIT a fost declarat Partener Preferat de Servicii al CA pentru EMEA – dupa ce anul trecut fusese declarat « Partner of the year 2008 ». Aceasta apreciere garanteaza ca echipa SolvIT va fi recomandata si sustinuta de catre CA pentru gestionarea tuturor proiectelor din regiune. In conditiile in care impartirea uzuala este de 50%-50% intre departamentul de servicii CA si cel al partenerului preferat, utilizarea echipei SolvIT fara implicarea CA pentru serviciile de consultanta, implementare si mentenanta din regiune, reprezinta recunoasterea absoluta a unicitatii SolvIT.


“Decizia mea de a parasi compania CA a fost determinata de orientarea acesteia catre strategia de distributie, in detrimentul celei de vanzare directa, care se acorda in intregime cu experienta si capabilitatile mele profesionale. SolvIT imi ofera o pozitie care imi permite sa ma mentin in perimetrul tehnologiilor CA si in acelasi timp sa-mi utilizez aptitudinile si experienta la capacitate maxima. Cred cu adevarat in fiabilitatea si eficienta solutiilor CA; cred, de asemenea, cu tarie in structura solida a companiei SolvIT, in capacitatea ei, deja demonstrata, de a gestiona cu succes proiecte de importanta capitala in intreaga regiune.”declara Brana Nikolajevic, Regional Manager in cadrul SolvIT Group.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite