Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

WSA 2009 si-a desemnat castigatorii

24 Septembrie 2009



Competitia World Summit Award (WSA) si-a desemnat castigatorii, premiind cele mai bune proiecte si aplicatii de e-Content din intreaga lume in Gala de la Monterrey/Mexic, care a avut loc intre 2-5 septembrie 2009, in colaborare cu Forumul Global al Natiunilor Unite (GAID) si liderul in publicatii online din Mexic, Indigo Brainmedia. Audienta evenimentului, care a durat 4 zile, a reunit numerosi participanti din peste 55 de tari (printre care multi ministri, deputati si experti ai Natiunilor Unite, oameni de afaceri, producatori multimedia etc.). In cadrul competitiei au fost prezentate cele mai creative si inovative produse de e-Content si proiectele castigatoare ale Premiului World Summit Youth. Evenimentul a gazduit si o expozitie in cadrul careia s-au semnat o serie de contracte de cooperare intre diferiti producatori si creatori multimedia.
World Summit Award este o competitie globala de continut creativ, care se desfasoara o data la doi ani, urmand Conferintei mondiale pe probleme ale societatii informationale de al carui patronat beneficiaza. In acest an, selectia produselor de e-content a fost facuta de catre un juriu format din 34 experti intr-o sesiune de evaluare la New Delhi, India. 2009 este al patrulea an cand premiul WSA se acorda produselor aflate in 8 categorii de e-content. Australia, Austria, Canada si Noua Zeelanda au dominat competitia cu cate 3 castigatori fiecare.
Imagini din timpul Galei de premiere pot fi vizionate pe www.flickr.com/photos/wsaphotos, iar un film de prezentare al proiectelor la Canalul WSA Online la adresa www.youtube.com/wsaTV.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite