Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Join us on LinkedIn!

25 Septembrie 2009



Am considerat, recent, că ar fi oportun să iniţiem un grup de discuţii dedicat Market Watch pe arhicunoscuta reţea socială LinkedIn. Pe motiv de concedii, startul a fost unul timid, însă, fără promovare, suntem deja 100 de membri. Vom încerca prin intermediul acestui grup dezvoltarea unei relaţii mai apropiate, atât între noi şi cititori/colaboratori, cât şi direct între aceştia. Într-o oarecare măsură, am putea realiza această apropiere şi prin intermediul rubricii de comentarii a site-ului omonim, însă LinkedIn are notorietatea precum şi funcţionalitatea necesară ca această apropiere să fie făcută mult mai uşor.


În viitorul apropiat, vom avea subgrupuri focalizate pe segmentele semnificative ale industriei IT, pentru ca discuţiile să aibă granularitatea necesară obţinerii unor informaţii detaliate. Mai mult, vom încerca să ,,activăm“ în cadrul grupului persoane cu expertiză şi experienţă profesională relevantă, pentru ca aceste răspunsuri să fie edificatoare. În final, vom încerca să direcţionăm persoanele interesante către arhiva site-ului MarketWatch unde, în ultimii ani, s-au acumulat informaţii valoase în zeci de articole, studii de caz, whitepapers şi prezentări de soluţii.


În ultima vreme, am recomandat tot mai des unor persoane aflate în căutarea unor răspunsuri la probleme tehnologice să apeleze la grupurile de discuţii româneşti sau străine de pe LinkedIn. Mai mult, am remarcat o serie de profesionişti din consultanţă, IT, marketing etc. foarte activi în cadrul acestor grupuri şi care oferă răspunsuri/sfaturi de o reală valoare. S-a creat, astfel, un depozit de cunoştinţe, un fel de conştiinţă profesională colectivă, ce poate fi utilizat rapid şi eficient. Toată lumea implicată are de câştigat. Se primesc răspunsuri la întrebări apăsătoare, se creează imagine şi notorietate, se identifică oportunităţi, se dezvoltă relaţii. De acum, suntem şi noi activi în această comunitate şi sperăm să fim de folos. Please, join us on LinkedIn!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Gabi
Si? Care e numele grupului?
29 Septembrie 2009, 03:18:37
Alexandru Padure
Grupul se numeste Market Watch.
07 Octombrie 2009, 02:53:49
Redactie
am pus link
07 Octombrie 2009, 03:02:34