Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Brana Nikolajevic – noul Regional Manager al SolvIT Grup

26 Septembrie 2009




SolvIT este în prezent Partenerul Preferat de Servicii al CA pentru EMEA. Acest lucru garantează că echipa SolvIT va fi recomandată şi susţinută de către CA pentru implementarea tuturor proiectelor din regiune. În condiţiile în care splitarea uzuală este de 50%-50% între departamentul de servicii CA şi cel al partenerului preferat, utilizarea echipei SolvIT fără implicarea CA pentru serviciile de consultanţă, implementare şi mentenanţă din regiune, reprezintă recunoaşterea absolută a unicităţii SolvIT.


Unicitatea companiei SolvIT este dată de experienţa celor mai bune practici din industrie. Acestea sunt acumulate şi verificate pe termen lung de către echipa SolvIT pe cele mai mature şi serioase pieţe IT din EMEA şi reprezintă elementul necesar demarării şi susţinerii strategiei de consolidare şi dezvoltare regională. Experienţa şi capabilităţile echipei SolvIT, coroborate cu eficienţa soluţiilor CA de ultimă generaţie, reprezintă piatra de temelie pentru crearea unor structuri solide de business în regiune. Criza economică actuală reprezintă un moment dificil care poate fi depăşit doar prin muncă susţinută şi prin soluţii de înaltă calitate, aceasta fiind exact combinaţia de servicii şi soluţii oferite de SolvIT.
SolvIT Networks a avut în 2008 o cifră de afaceri de două milioane de euro, în creştere cu aproape 70% faţă de anul 2007. Un procent de 90% a fost dat de furnizarea soluţiilor CA şi a serviciilor de implementare şi suport asociate. SolvIT şi-a propus pentru acest an să realizeze aceeaşi cifră de afaceri pe care a înregistrat-o în 2008 şi, de asemenea, să păstreze investiţiile cel puţin la nivelul anului trecut, motivând prin faptul că perioadele de criză sunt prielnice pentru investiţii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite