Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Vodafone lanseaza Vodafone E-mail plus

01 Octombrie 2009Vodafone Romania anunta lansarea unei noi solutii de e-mail mobil, Vodafone E-mail Plus, destinata in principal clientilor business, companii si birouri medii si mici.
Cu Vodafone E-mail Plus, utilizatorii pot accesa atat contul de e-mail al companiei, cat si contul personal de Gmail, Hotmail sau Yahoo. Vodafone E-mail Plus ofera avantajele tehnologiei push e-mail, mesajele din Inbox fiind trimise automat, in timp real, pe telefonul mobil, fara a fi nevoie de sincronizare prealabila cu computerul. In plus, noua solutie este usor de configurat pe telefonul mobil si nu necesita un server de e-mail sau alte investitii suplimentare in infrastructura.
Vodafone E-mail Plus este compatibila cu o gama larga de telefoane mobile, cu sisteme de operare Symbian si Windows Mobile. Clientii Vodafone pot utiliza noua solutie pe modele precum Vodafone 1230, Nokia E71, Nokia 6730 – telefon disponibil exclusiv in oferta Vodafone, Nokia E75, Samsung C6625.
Vodafone E-mail Plus este disponibila clientilor la un tarif lunar de 6 euro (fara TVA), ce include 200 MB trafic de date national – 100 MB pentru e-mail si 100 MB pentru navigare pe Internet. Traficul suplimentar este taxat cu 0,2 euro/MB.
Promotional, pana la 31 decembrie 2009, clientii care activeaza solutia Vodafone E-mail Plus impreuna cu un abonament de voce din oferta Vodafone, beneficiaza de preturi speciale pentru 5 modele de telefoane mobile compatibile cu noul serviciu: Nokia 6730, incepand de la 99 euro, Vodafone 1230, incepand de la 19 euro, Nokia E71, incepand de la 139 euro, Samsung C6625, incepand de la 99 euro si Nokia E75, incepand de la 239 euro.
Clientii Vodafone pot activa noua solutie Vodafone E-mail Plus incepand de astazi, in toate magazinele Vodafone din tara, prin reprezentantii de vanzari directe ai Vodafone Romania, precum si prin Magazinul Online Vodafone.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite