Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

MOL Romānia a lansat serviciul de monitorizare a flotelor auto

02 Octombrie 2009



MOL România lansează serviciului de monitorizare a flotelor auto prin GPS/GPRS, diversificându-şi portofoliul dedicat clienţilor săi persoane juridice. Dezvoltat în colaborare cu firma AROBS Transilvania Software, noul serviciu oferă posibilitatea reducerii costurilor aferente consumului de carburanţi şi a eficientizării activităţilor din domeniul transporturilor.


Clienţii MOL beneficiază de costuri preferenţiale oferite de AROBS Transilvania Software pentru acest tip de serviciu, ce presupune achiziţionarea sau închirierea soluţiei de monitorizare (dispozitiv GPS, abonament lunar acces harta şi soluţie software). Această companie se ocupă de furnizarea echipamentelor GPS şi de instalarea şi gestionarea ulterioară a utilizării acestora pe baza unui abonament lunar. Clienţii MOL pot opta şi pentru varianta de închiriere a echipamentului pe o perioada de 24 de luni. De asemenea, AROBS Transilvania Software asigură trainingul de utilizare a aplicaţiei şi oferă un serviciu prompt de suport clienţi (consultanţă şi service).


“Modelul de afaceri al MOL România este centrat pe loialitate şi eficienţă. Pentru a susţine acest lucru dezvoltăm constant servicii care să permită clienţilor noştri optimizarea costurilor operaţionale. Implementarea acestui proiect este cu atât mai importantă în acest context dificil, când toate companiile acordă atenţie sporită resurselor financiare. Noul serviciu oferă persoanelor juridice posibilitatea de a controla în timp real cheltuielile legate de gestionarea flotelor auto.”, a spus Zsolt Szalay, Country Chairman MOL România.

“Serviciul de monitorizare AROBS Transilvania Software oferă o soluţie completă de management al flotelor auto. Studiile de caz realizate la clienţii AROBS Transilvania Software, au demonstrat faptul că în urma instalării echipamentelor GPS/GPRS, aceştia şi-au redus cu până la 20% costurile cu carburantul, în primul rând datorită eficientizării rutelor şi reducerii distanţelor parcurse în afara programului normal de lucru”, a spus Voicu Oprean, Director General - AROBS Transilvania Software.


Serviciul se adresează posesorilor de carduri de carburant MOL Gold si MOL Silver şi poate fi accesat de pe site-ul web al companiei: www.molromania.ro




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite