Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Matricia a finalizat peste 15 proiecte in doi ani de activitate

09 Octombrie 2009



Matricia Solutions a organizat un eveniment de actualizare a activitatii in cei aproape 2 ani de business, compania fiind înfiinţată în ianuarie 2008.
Deţinută de Horia Negulescu, preşedinte (fost managing director la Scala Business Solutions şi senior country manager la Epicor Software Romania) şi Diana Lungulescu, managing director (fost Sales Director Epicor Software Romania), Matricia a finalizat peste 15 proiecte în cei aproape doi ani de activitate.
Matricia Solutions si-a inceput activitatea ca partener Microsoft pentru linia de business Dynamics (Dynamics AX – Axapta, Dynamics CRM), ca partener Master pentru Ciber UK in Romania, implementand sistemul CRM Ascent şi ca partener Master pentru Hyland in Romania, aducand in portofoliu solutia de Document Management, OnBase. Ultimul parteneriat a fost semnat cu QQInfo pentru solutia de Business Intelligence, Qlik.
Mai mult de 60 de companii lucrează cu Matricia, care are în prezent 15 angajaţi. Compania şi-a extins afacerea în Bulgaria şi Slovenia, printr-o structură de parteneriate.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite