Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Primul portal pentru specialistii HR

13 Octombrie 2009HR Club asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania, a lansat astazi primul portal de Resurse Umane din Romania www.hr-club.ro.
Portalul face parte din proiectul Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 sub numarul POSDRU/41/3.3/G/17900.


Noul portal se adreseaza grupului tinta al proiectului POSDRU format din specialisti in resurse umane, manageri generali, reprezentanti ai partenerilor sociali si ai altor organizatii din societatea civila, reprezentanti ai institutiilor publice si integreaza atat informatii generale despre activitatea HR Club si proiectul POSDRU, cat si un centru online de resurse.
Centrul de resurse online include doua zone majore: bibilioteca virtuala, unde pot fi rasfoite rapoarte, articole, legi, interviuri si studii utile specialistilor in resurse umane, si o zona dinamica, formata din instrumente tip forum si wikis, care constituie o platforma propice pentru dezbaterea subiectelor de interes din aria resurselor umane.


„Ne propunem ca acest portal sa devina o resursa importanta de instruire si un spatiu in care specialistii in resurse umane sa poata impartasi din experienta lor si sa obtina solutii pentru problemele pe care le intampina. Suntem mandri de acest proiect de pionierat si speram ca prin accesibilitate sa devina prima resursa de informare pe care o considera practicienii din domeniul resurselor umane atunci cand vine vorba despre bune practici, noutati, strategii de resurse umane, dezvoltare profesionala si
organizationala, managementul performantei, legislatia muncii si nu numai”, declara Csaba Gergely, presedintele HR Club.Resursele aflate pe noul portal HR Club pot fi accesate gratuit, pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, iar utilizatorii se pot abona, de asemenea, la Newsletter-ul portalului. Portalul este populat cu materiale primite in special de la membrii HR Club, dar nu numai.


„Continutul primit intra intr-un proces de validare format din 3 etape. Intr-o prima faza, materialele sunt selectate de echipa HR Club. Urmeaza evaluarea realizata de un grup de lucru format din voluntari, membri ai HR Club, iar cuvantul final il au utilizatorii portalului care pot nota valoarea continutului printr-un sistem de votare de care vom tine cont”, explica Roxana Caloian, coordonator comunicare interna in cadrul proiectului POSDRU.


Pana in luna ianuarie 2010, portalul HR Club va functiona in versiune Beta (de testare), iar ulterior, portalul va rula in varianta optimizata, adaptata la nevoile utilizatorilor.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite