Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Ness s-a calificat pentru implemetarea solutiei RO SAP Public Sector

13 Octombrie 2009Ness Technologies, furnizor global de solutii si servicii informatice, a anuntat ca este primul partener SAP din Romania care a trecut cu succes procesul de calificare, desfasurat conform standardelor SAP AG, pentru o solutie tip SAP Business All-in-One dedicata sectorului public, ce poarta denumirea de RO SAP Public Sector.


Aceasta solutie, implementata de Ness Romania la una dintre cele mai importante primarii din Romania, adreseaza in mod specific nevoile administratiei locale din tara noastra. Ness Romania a inclus acum in portofoliul sau de solutii dedicate administratiei publice, o solutie informatica denumita RO SAP Public Sector, ce face parte din portofoliul solutiilor calificate de SAP (SAP Business All-in-One Partner Solution).


Institutiile publice trebuie sa fie orientate catre cetatean, sa adopte strategii de afaceri, sa fie avizate in alegerea tehnologiilor folosite, sa-si creasca adaptabilitatea si transparenta proceselor de business derulate.
Solutia RO SAP Public Sector ofera institutiilor publice un set cuprinzator de instrumente proiectate pentru a le ajuta sa-si rezolve problemele datorate limitarilor cu care se confrunta:
- activitati si procese desfasurate manual,
- inconsistenta a datelor detinute,
- intrumente deficitare de urmarire si control a costurilor,
- decizii luate in baza unor informatii neactualizate, incomplete sau necunoscute,
- transparenta redusa in procese specifice sectorului public, vizibilitate slaba,
- consolidare manuala a bugetului de venituri si cheltuieli si erori de raportare.


Solutia calificata a Ness Technologies furnizeaza rapoarte si formulare specific sectorului public, in acord cu legislatia din Romania, fiind dezvoltata pentru cerintele interne specifice ale acestuia. Ea asigura cadrul si procedurile pentru gestionarea procesului de bugetare si a executiei bugetare, asigura consolidarea datelor de buget si a celor efective la nivelul autoritatii teritoriale pentru obtinerea rapoartelor cerute de legislatie si integrarea si gestionarea bugetelor institutiilor subordinate in bugetul consolidat. Solutia pune la dispozitia institutiilor publice instrumente performante de analiza si control a costurilor. Prin intermediul sau se realizeaza o gestionare unitara a partenerilor de afaceri.


Solutia calificata a Ness Technologies este localizata continuu pentru a fi permanent adaptata la cerintele legislative specifice ale administratiei publice.


Romania este una dintre cele 18 locatii internationale unde Ness Technologies isi desfasoara activitatea. Ness Technologies are mai bine de 15 ani de activitate pe piata IT din Romania si este cel mai important furnizor de servicii IT din regiune pentru sectorul utilitatilor. Compania este inclusa in topul primilor 3 integratori de sisteme ERP si furnizori de servicii IT de tip ERP. Ness Technologies are aproximativ 150 de angajati, localizati in Bucuresti si Iasi.


Pentru mai multe detalii despre Ness, vizitati www.ness.com.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite