Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Cum se soluţionează conflictele dintre bănci şi clienţi

13 Octombrie 2009



Institutul Bancar Roman va organiza miercuri, 14 octombrie, la sediul IBR, incepand cu ora 9,30, o conferinta avand ca tema solutionarea conflictelor dintre banci si clienti.
Vor participa la dezbateri reprezentanti ai Voicu & Filipescu, NNDKP si Zamfirescu, Racoti, Predoiu, renumite case de avocatura care au avut pe agenda lor, de-a lungul timpului, cazuri de conflicte intre banci si clienti, si vor impartasi din experienta proprie. Vor participa, de asemenea, Ianfred Silberstein, director al Directiei Juridice din Banca Nationale a Romaniei, reprezentanti ai bancilor, ai Asociatiei Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar, ai Asociatiei Romane a Bancilor si avocati.
Subiectele discutate la conferinta Modalitati alternative de solutionare a conflictelor dintre banci si clientii debitori, vor atinge probleme legate de: vanzarea creditelor neperformante, litigiile băncilor cu debitorii, metode de restructurare a creditelor „problemă”, aspecte practice privind caracterul de titlu executoriu al contractelor de credit bancar şi validarea popririi sau comparaţii între diversele metode de valorificare a garanţiilor ori a bunurilor identificate.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite