Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

G DATA, recompensată pentru rezultatele de la testele europene

14 Octombrie 2009Cea mai ridicata rata de detectie din AV Comparatives, distinctia Advanced+ , castigarea cu usurinta a unui nou premiu Virus Bulletin (VB) 100% si cel mai bun rezultat in perioada aprilie-octombrie in VB sunt cele mai recente recunoasteri ale calitatii solutiilor dezvoltate de compania germana.


IT Sistem Services, distribuitor exclusiv al solutiilor de securitate G Data in Romania, anunta rezultatele excelente obtinute de solutiile G Data la cele mai recente teste comparative europene efectuate de AV Comparatives si Virus Bulletin.
Rezultatele obtinute la testele comparative realizate de publicatia austriaca “AV Comparatives”, au intarit pozitia de lider in ceea ce priveste detectia virusilor, adjudecata de G Data. Tehnologia utilizata de solutiile GData, DoubleScan, include doua motoare de scanare care se completeaza perfect pentru a realiza procente foarte apropriate de 100% si asigura suprematia antivirusului G Data, in conditiile in care resursele consumate sunt minime.
Mai multe informatii despre aceste informatii puteti gasi accesand:
http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report23.pdf


Ca o completare a acestor performante obtinute de G Data pe segmentul dedicat utilizatorilor rezidentiali vin rezultatele obtinute de data aceasta de catre solutiile corporate, care au castigat cu usurinta, conform lui John Hawes, un nou premiu VB 100% din partea britanicilor de la Virus Bulletin, numarul din octombrie. G Data AntiVirus Business versiunea 10 a fost printre putinii participanti care au avut un scor final mai mare de 90%, rubrica rezultatelor fals pozitive aratand cifra 0.
Testele au fost realizate pe sisteme identice cu procesoare AMD Athlon64 X2 Dual Core 5200+, 2 GB RAM, hard disk dual 80 GB si 400 GB ce au rulat pe o platforma Microsoft Windows Server 2008 Standard Edition, Service Pack 2, 32 bit.


In luna octombrie, Virus Bulletin a realizat si un clasament al celor mai bune solutii de securitate care au luat parte la teste in intervalul aprilie 2009 – octombrie 2009, in ceea ce priveste detectia reactiva si proactiva. Rezultatul acestui clasament, in care G Data ocupa prima pozitie, reconfirma pozitia de cel mai titrat producator de securitate european din ultimii 5 ani.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite