Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

S&T, lider pe piata locala a integratorilor ERP

15 Octombrie 2009



Conform noului studiu „ERP Romania 2009”, realizat de Pierre Audoin Consultants (PAC), S&T Romania se claseaza pe primul loc in clasamentul furnizorilor de servicii ERP cu o cota de piata de 12% in 2008. "Dupa mai multi ani in care a exploatat cu abilitate zonele de investitii masive in proiecte ERP complexe in Romania, S&T are astazi platforma care-i poate asigura o dezvoltare post-criza superioara multor integratori de sistem de pe piata locala. Beneficiind si de expertiza mai multor echipe dedicate solutiilor de business pe piete mult mai mature (Germania, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria), cred ca S&T Romania va ramane unul dintre putinii integratori de sistem solizi de pe piata locala, capabil nu doar sa beneficieze de cresterea post-criza a pietei, ci si sa-si creeze oportunitati in conturi strategice", a subliniat Eugen Schwab-Chesaru, Partner & Managing Director – PAC Central and Eastern Europe.
Conform rezultatelor studiului PAC, S&T Romania continua sa fie cel mai important furnizor de servicii asociate solutiilor ERP, pozitie mentinuta si in clasamentul integratorilor de sisteme ERP. Performanta obtinuta este superioara cu 20% in comparatie cu cea inregistrata de ocupantul locului 2 in acest clasament.
Pentru a putea oferi clientilor sai o linie completa de servicii, compania investeste in directii noi cum ar fi consultanta de afaceri, reorganizarea si optimizarea proceselor de afaceri (BPR, BPO), outsourcing etc. In acelasi timp, S&T Romania va urmari o mai mare specializare pe verticale industriale, fiind capabila sa furnizeze pe langa solutii IT cu caracter general si o serie de solutii specifice fiecarei verticale in parte. Un exemplu in acest sens il constituie Focus Trade, o solutie completa de gestiune adresata companiilor din domeniul distributiei de bauturi si produse alimentare, dezvoltata de S&T pe platforma SAP. Un alt domeniu aflat in atentia S&T Romania este sectorul public, ce va inregistra cea mai consistenta crestere anuala medie in viitorii 5 ani – peste 30% pentru serviciile ERP asociate, conform estimarilor analistilor PAC. „Suntem preocupati sa furnizam clientilor nostri solutiile si serviciile IT capabile sa ii sustina in mediul economic turbulent actual. Cu o imagine clara a situatiei organizatiei, managerii isi pot calibra procesele de afaceri astfel incat sa isi fereasca afacerea de efectele crizei si sa se situeze in pozitii optime in momentul relansarii economice”, a declarat Bogdan Cocora, Country Manager – S&T Romania.



Tags: ERP, PAC, ST

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite