Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Noua versiune SeniorERP este compatibila cu Microsoft Windows® 7

15 Octombrie 2009Senior Software a lansat o noua versiune a solutiei SeniorERP compatibila cu Microsoft Windows® 7. Dezvoltat pe cea mai noua platforma tehnologica Microsoft, SeniorERP vine in acest fel in intampinarea primilor utilizatori ai noului sistem de operare.

Comunitatea de ISV este deschisa inovatiei iar noi suntem dedicati partenerilor si ii sprijinim in a crea experiente de business superioare cu noua generatie de software ,” a declarat Ross Brouwn, Vice Presedinte ISV si Solutions Partners pentru Grupul International de Parteneri Microsoft. Cresterea compatibilitatii sistemelor proprii cu cele mai noi sisteme de operare Microsoft ofera partenerilor nostri un acont in fata competitiei si faciliteaza accesul utilizatorilor la tehnologie de ultima ora.

Senior Software anunta lansarea noii versiuni SeniorERP, compatibila cu Windows 7. Acest eveniment este rezultatul strategiei de a aduce cat mai rapid avantajele noilor tehnologii in sprijinul utilizatorului final.” A declarat dl. Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software. “SeniorERP a rulat fara probleme chiar si pe prima versiune beta a noului sistem de operare, ceea ce ne-a permis sa venim deja in intampinarea clientilor care isi doresc sa faca trecerea la noul sistem de operare. Utilizatorul final se bucura de o viteza de operare crescuta, de cele mai noi standarde de securitate si de o interfata inovativa.”

Deschiderea echipei Senior Software spre cele mai noi tehnologii Microsoft si abilitatea de a le transpune in beneficii directe pentru clientul final, se regasesc in statutul de Microsoft Gold Certified Partner.
Printr-un progres tehnologic permanent, insotit de incorporarea accelerata a know-how-ului specific verticalei, SeniorERP a devenit sistemul dedicat companiilor de distributie si servicii cu cel mai bun raport calitate-pret. Focusul constant pe cele doua directii a condus la o permanenta consolidare si maturizare a sistemului, in paralel cu reducerea costurilor aferente implementarii si intretinerii.

Despre SeniorERP

SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie. Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite pana la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software

Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc, activand in productia si implementarea sistemelor de management al afacerilor. SeniorERP, sistemul proprietar, imbina progresul tehnologic permanent si know-how-ul dobandit in urma implementarilor in companii de Distributie si Serviciii. Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner iar solutia proprietara, SeniorERP, este certificata Microsoft si Veritest pentru Windows Server, .NET si Web Services.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.


Printre clientii Senior Software se numara:
Regency Company, Rocast, Technova Invest, General Parmafood, Rosim's Unic, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Mergeani, S&D Pharma, Immergas, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Sarcomex, Bohemia/Koh-I-Noor, Eximod/Pneumatic, Hofigal, Biochefarm, Mim Team, Com-Gex/Office Media, Mirano International, KG Rulmenti, PetLine, Dinamic 92 Distribution, Felder Gruppe, Vitap Echipamente, General Beauty Supply, Sea-Bell Trading, Ficosota Sintez Romania, Cyrom Romania, General Industry, UPS Romania, Sentia, Avico International, ABAD VET, Julien Stile etc.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite