Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Venit de 9,4 miliarde de dolari pentru Intel

15 Octombrie 2009



Intel Corporation a raportat un venit de 9,4 miliarde de dolari pe cel de-al treilea trimestru al anului. Compania a anunţat profit operaţional de 2,6 miliarde de dolari, profit net de 1,9 miliarde de dolari şi profit per acţiune de 33 cenţi.
„Rezultatele financiare puternice realizate de Intel în cel de-al treilea trimestru al anului subliniază faptul că PC-urile sunt esenţiale pentru oameni şi demonstrează importanţa inovaţiilor tehnologice pentru redresarea economică. Intel va schimba jocul, trecând la procesul de fabricaţie pe 32nm, ceea ce va genera nouă etapă de inovaţii, de la puternicele platforme Intel® Xeon ™, la procesoarele Intel® Core™ şi Intel® Atom™”, a precizat Paul Otellini, preşedinte şi CEO Intel.
Perspectiva de business a companiei Intel nu include potenţialul impact al unor fuziuni, achiziţii, vânzări de titluri sau alte activităţi de business ale companiei care pot fi finalizate după 12 octombrie.
Cheltuielile cu R&D plus MG&A, în trimestrul IV din 2009 au fost de aproximativ 2,9 miliarde de dolari.
Pierderea netă din investiţii de portofoliu şi altele a fost de 47 milioane dolari, rezultat mai bun decât cel preconizat de companie.





Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite