Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Oferta speciala de la Vodafone pentru Internetul mobil

15 Octombrie 2009Vodafone Romania anunta o noua oferta promotionala care aduce clientilor preturi speciale la toate modelele de netbook achizitionate impreuna cu un abonament de Internet mobil.
In cadrul promotiei, clientii Vodafone pot achizitiona trei modele de netbook – Vodafone Log’n’Go, Lenovo S10 IdeeaPad si Lenovo S10 IdeeaPad 3G – la preturi reduse, incepand de la 99 euro (TVA inclus), impreuna cu un pachet Vodafone Unlimited Mobile Internet & Office, cu contracte incheiate pe 2 ani.Tarifele includ TVA. Traficul de date care depaseste valorile specificate pentru fiecare abonament de Internet mobil nu va fi taxat suplimentar, iar viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps.


Vodafone Log’n’Go incorporeaza tehnologia procesorului Intel Atom de 1.6 GHz si dispune de sistem de operare Windows XP Home edition. Totodata, netbook-ul Vodafone se remarca prin caracteristici precum memorie RAM de 1 GB, hard disk de 160 GB, ecran de 10.2” si cantareste 1,2 kg.
Lenovo S10 este un netbook ultraportabil, echipat cu un procesor Intel Atom 1.6 Ghz, hard disk de 160 GB, ecran de 10,1’’ si 1.5 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad, respectiv 1 GB memorie RAM - pentru modelul IdeeaPad 3G, care dispune in plus de modem incorporat.
Noua oferta promotionala pentru pachetele de date mobile cu netbook inclus este disponibila in toate magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, incepand de astazi pana la 20 noiembrie 2009.

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite