Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ECM >> Stiri si comunicate

Star Storage lanseaza FAST Enterprise Search

19 Octombrie 2009



Star Storage a anuntat semnarea parteneriatului cu FAST, o subsidiara a companiei Microsoft, pentru implementarea FAST Enterprise Search, o platforma de ultima generatie de „enterprise search” (cautarea/regasirea de informatii). FAST Enterprise Search faciliteaza indexarea, cautarea si afisarea informatiilor si documentelor provenite din surse multiple, cu aplicabilitate in companii care utilizeaza volume mari de informatii.
„Prin implementarea unei platforme FAST Enterprise Search putem ajuta companiile, publicatiile online si site-urile comerciale sa-si structureze informatiile despre clienti provenite din surse multiple, sa le identifice interesele si cerintele, sa le personalizeze la nivel de oferta cu produse si servicii premium, continut, informatii de interes, reclame, promotii speciale si recomandari in functie de profilul si istoricul de cautare al fiecarui client. FAST este o platforma de interogare in jurul careia se pot integra capabilitati de recomandare specializata, pe baza experientei / comportamentului de interogare online” declara Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.
Tehnologia FAST are la baza un index semantic care recunoaste si memoreaza structura unui document si directioneaza cautarea catre acest nivel, permitand analiza sofisticata, in timp real, a unor volume mari de informatii. Aplicatiile dezvoltate pe astfel de platforme pot include facilitati de cautare si explorare a informatiei, relevanta lingvistica pentru domenii specializate (sistemul de cautare intelege sensul real al intrebarii si include instrumente specifice precum verificare ortografica, gramaticala), marketing inteligent, cautare mobila, alerte in timp real pentru continutul stocat, e-commerce, reclama contextuala, marketing-ul cautarii (search marketing) si monitorizarea automata a transmisiilor video sau audio etc. FAST Enterprise Search poate interoga surse multiple atat in interiorul, cat si in exteriorul organizatiei, la viteze foarte mari, putand integra analize cantitative si calitative si isi poate adapta arhitectura pentru a-si facilita integrarea cu motoare externe de analiza (ex: SPSS sau SAS). Din punct de vedere al securitatii, platforma poate aplica metode de securizare care protejeaza serverele, informatiile gazduite pe servere si permite accesarea doar acelor informatii pentru care utilizatorii au drept de acces. Sistemul recunoaste automat peste 80 de limbi, inclusiv limba romana si se integreaza cu succes cu aplicatii complexe.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite