Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

AcuLaser M1200- propunerea Epson pentru SOHO

20 Octombrie 2009



Epson, unul din liderii pietei de imprimante si proiectoare, lanseaza noua imprimanta laser monocrom, pentru uz personal si afaceri, Epson AcuLaser M1200. Noul model tipareste A4 alb-negru la viteze de pâna la 20 de pagini pe minut, cu o rezolutie de maxim 600 dpi, fiind ideala pentru orice spatiu de lucru, inclusiv cel de acasa.


Imprimanta Epson AcuLaser M1200 dispune de interfate USB si paralela în varianta standard, asigurand o conexiune simpla la orice computer. Fiind compatibila cu sistemele de operare utilizate in mod curent, Windows si Mac, si datorita livrarii echipamentului cu consumabilele aferente, imprimanta AcuLaser M1200 poate fi instalata cu usurinta, devenind functionala pe loc.


Benjamin Guisembert, Product Manager Epson Europe, a declarat: “Modelul AcuLaser M1200 reprezinta solutia ideala pentru necesitatile de printare ale utilizatorilor care lucreaza in birouri mici sau de acasa. Imprimanta are un pret accesibil, iar costul de operare scazut si tonerele de diverse capacitati o transforma intr-o solutie inteligenta si flexibila pentru orice angajat care lucreaza la distanta.”


Avand unul din cele mai bune cicluri de lucru de pe piata imprimantelor personale, dispozitivul Epson AcuLaser M1200 poate tipari pana la 15.000 de pagini pe luna. Imprimanta dispune de o tava de hartie cu o capacitate 150 de coli, permitandu-le utilizatorilor sa schimbe cu usurinta tipuri de hartie diferite.


Benjamin Guisembert a adaugat: “Suntem mandri de succesul liniei noastre de produse laser monocrom, iar noua imprimanta Epson AcuLaser M1200 confirma implicarea noastra pe acest segment.”


Epson recunoaste importanta planificarii proceselor de productie tinand cont de aspectele legate de mediu si dezvoltare durabila. De aceea, serviciul gratuit de colectare a tonerelor consumate asigura reciclarea acestor componente in mod ecologic. De asemenea, datorita programului de beneficii “Return and Recycle” (Returneaza si Recicleaza), tonerele returnabile beneficiaza de un pret mai mic pentru a incuraja reciclarea, cu conditia ca acestea sa fie returnate prin serviciul de colectare.


Epson AcuLaser M1200 - caracteristici principale:
•Imprimanta laser monocrom A4 cu o viteza de tiparire de pana la 20 pagini pe minut si o rezolutie de pana la 600 dpi
•Posibilitatea de alege intre un toner de mare capacitate, de pana la 3.200 de pagini, sau varianta standard de 1.800 de pagini
•Posibilitatea de a returna tonerele consumate prin programul de beneficii Return and Recycle
•Pret estimat €79, TVA inclus – disponibil incepand cu 1 noiembrie 2009



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite