Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Entersoft Romania in primul an de activitate: 4 clienti, 4 parteneri si 300.000 de euro cifra de afaceri

21 Octombrie 2009



Patru clienti si patru parteneri, acestea sunt rezultatele inregistrate de subsidiara din Romania a companiei elene Entersoft in primul an de activitate pe piata locala. Un rezultat meritoriu avand in vedere contextul economic actual si zona in care activeaza compania – cea a solutiilor ERP, CRM si e-Commerce, domeniu în care exista o concurenta ridicata pe piata locala. Nicu Aleman, Partner Account Manager Microsoft Romania, a explicat ca rezultatele inregistrate de Entersoft Romania releva o schimbare seminificativa pe piata ERP locala, la nivelul perceptiei clientilor fata de astfel de solutii, clientii fiind mult mai interesati de aplicatiile care sa ofere un nivel cat mai ridicat de flexibilitate si scalabilitate si un timp de implementare scurt, beneficiind de referinte solide si un suport de calitate, oferit la nivel local.
Cristi Cozic, sales manager Entersoft Romania Software, a estimat ca, pana la sfarsitul anului, portofoliul de clienti va creste cu inca 2-3 proiecte, ceea ce va permite atingerea unei cifre de afaceri pe 2009 de aproximativ 300.000 de euro. La atingerea acestui rezultat si-a adus aportul si reteaua de parteneri initiata anul acesta ?i care urmeaza a fi extinsa in cursul anului viitor. La momentul actual exista 4 astfel de parteneri, prin care Entersoft urmareste sa adreseze clienti din diverse regiuni ale tarii (vezi parteneriatele incheiat cu BMM Consultig, Cluj, si Expert IT Service Grup, Iasi) cu o oferta cat mai completa (cum este cazul parteneriatului incheiat recent cu Fortissimo Solutions, prin care se umareste completarea portofoliului de aplicatii detinute de Fortissimo – SFA, WMS si BI – cu solutiile Entersoft Business Suite si Entersoft CRM).
Potrivit lui Cristi Cozic, rezultatele pozitive inregistrate de Entersoft Romania se datoreaza in buna masura calitatii aplicatiilor si a tehnologiei utilizate in dezvoltarea acestora (Entersoft Business Suite, Entersoft Expert, Entersoft CRM si Entersoft e-Commerce sunt solutii dezvoltate pe platforma Microsoft .NET; Entersoft este Microsoft Certified Partner / ISV Software Solutions pentru aplicatiile Microsoft .Net). La capitolul atuuri, Entersoft nominalizeaza modelul flexibil de business (posibilitatea implementarii modulare, o politica flexibila de licentiere etc.), know-how-ul cumulat la nivel de grup (subsidiara din Romania beneficiaza de expertiza si competentele acumulate de compania-mama in Grecia, unde Entersoft este una dintre cele mai importante companii IT la nivel national, dar si de filialele din Cipru si Bulgaria), precum si expertiza echipei din Romania, care reuneste specialisti cu vechime si experienta in domeniu (conform previziunilor de crestere a business-ului, echipa urmeaza sa fie extinsa considerabil anul viitor).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite