Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SAS Locator găseşte maşinile în carul cu fân

29 Octombrie 2009




Sistemul poate fi folosit şi pentru biciclete, compania primind deja cereri în acest sens, însă echipamentul nu a fost dezvoltat pentru uz personal, ci a fost proiectat pentru a fi instalat în mediul auto, ceea ce presupune alimentarea la bateria unui vehicul şi rezistenţă la un mediu ostil.


„Intenţionăm să lansăm şi produse de localizare personală prin GPS, dotate cu baterie de backup, care să reziste cel puţin 24 de ore fără reîncărcare, să fie mici şi uşor de instalat, iar acestea vor putea fi folosite şi pe biciclete. Avem deja solicitări de la clienţi pentru emiterea de către soluţia SAS Locator a unor Rapoarte minimale, precum Raport de staţionare şi download automat de poziţiile stocate periodic. Dacă va fi posibil din punct de vedere tehnic, vom dezvolta şi alte funcţionalităţi”, mai spune Dinu.


Acest sistem nu poate fi extins pentru monitorizarea traficului din oraşe, de exemplu, deoarece generează rapoarte de localizare doar către proprietar, datele trimise de aparatele GPS nefiind colectate pe vreun server.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
musat florin
După cativa ani va fi teapă
20 Martie 2015, 04:49:17