Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Multifunctionale Lexmark pentru IMM-uri

04 Noiembrie 2009



Lexmark International, Inc. a lansat în România noile multifunctionale cu jet de cerneala, ideale pentru birourile de acasa si pentru firmele din sectorul IMM, oferind cel mai bun cost de imprimare monocroma din industria inkjet.


“Am dezvoltat o linie de produse prevazute cu solutii si functii novatoare, adaptate la cerintele unice ale clientilor. Astfel, le oferim mult mai mult decât o simpla experienta de imprimare,” a spus Paul Rooke, Vicepresedinte executiv Lexmark si Presedinte al Diviziei Imaging Solutions a companiei. “Suntem constienti ca acum, mai mult ca oricând, firmele mici dispun de resurse limitate, iar aceste multifunctionale cu jet de cerneala se dovedesc a fi reali parteneri de afaceri care îi ajuta sa economiseasca atât timp, cât si bani”, a completat Rooke.


Primele multifunctionale cu jet de cerneala din lume prevazute cu ecran tactil si conectare la Web*, destinate firmelor mici
Noua gama include trei multifunctionale inkjet prevazute cu tehnologia Lexmark myTouch cu ecran tactil capacitiv de 11 cm si conectare la Web. Tehnologia Lexmark myTouch dotata cu SmartSolutions reprezinta o abordare novatoare a interfetelor pentru utilizatori si include iconuri grafice usor de citit. Astfel, interactiunea utilizatorilor cu functiile de baza si navigare poate deveni o experienta mult mai prietenoasa.


SmartSolutions - Solutii simple, particularizate în functie de cerintele clientului:
Cu SmartSolutions, Lexmark ofera solutiile sale enterprise premiate pentru fluxul de lucru si clientilor din sectorul IMM, la preturi foarte avantajoase, ajutându-i sa creasca eficienta, economisind timp si bani. Tehnologia SmartSolutions a fost de asemenea creata pentru a sprijni dezvoltatorii terti, care pot elabora aplicatii personalizate precum:
•Scurtaturi si fluxuri de lucru – caracteristici de productivitate particularizabile si care economisesc timp, cum ar fi: grupuri de faxuri, sabloane pentru scanare la e-mail si multe altele.
•ID card copy – scanarea cardului de identificare si imprimarea ambelor fete ale acestuia pe o singura coala de hârtie; ideala pentru firmele mici cum ar fi cabinetele medicale, unde aceasta caracteristica reduce rapid cu pâna la 50% consumul de hârtie al acestei sarcini zilnice.
•Încarcari de RSS-uri – stiri legate de afaceri, vreme, noutati din sport, intranetul unei companii sau orice alte informatii pe care utilizatorul doreste sa le acceseze via RSS sunt disponibile direct pe ecranul tactil si pot fi chiar trimise prin e-mail de la imprimanta.
Ecranul tactil conectat la Web este disponibil pe trei dintre noile modele: Platinum, Prestige si Interact, multifunctionale ale caror preturi variaza între 199€ si 399€**.


Vizix, noua tehnologie de cerneala
Noua linie de produse este dotata cu tehnologia de imprimare patentata Vizix, care include cartuse separate de cerneala, are viteza mare de imprimare si ofera calitate impresionanta pentru toate cele opt multifunctionale inkjet din gama. Aceasta tehnologie le permite clientilor sa aleaga un multifunctional în functie de cerintele particulare ale afacerii lor, fara a face un compromis în ceea ce priveste viteza sau calitatea, indiferent de nivelul de pret. Cu ajutorul noului sistem Vizix, utilizatorii înlocuiesc doar culoarea ce s-a terminat. Pentru întreaga linie de produse, utilizatorii pot selecta cartuse negre de mare capacitate, care prelungesc durata imprimarii cu un singur cartus.

Noile caracteristici duc imprimarea mai departe
În timp ce toate produsele din linie ofera aceeasi viteza de imprimare, calitate si posibilitatea de conectare wireless, exista câteva caracteristici suplimentare din care utilizatorii pot alege. Acestea ofera clientilor de tip IMM combinatia care se potriveste perfect cerintelor lor:
Wireless – Lexmark este primul producator de imprimante care ofera posibilitatea de conectare wireless pentru întreaga noua gama de multifunctionale. Suplimentar, aceasta linie Lexmark ofera toate produsele wireless, precum si o gama larga de produse Wireless-N (ce include modelele Platinum, Prestige, Prevail si Interact). Acestea ofera o acoperire mai mare si semnal mai fiabil, pentru viteze mai mari de transfer***.
Modul Eco – Noul mod Eco permite clientilor economisirea hârtiei si energiei prin simpla atingere a unui buton. Modul Eco realizeaza automat imprimarea, expedierea de faxuri si copierea fata-verso. Acest lucru le permite firmelor reducerea cu pâna la 50% a consumului de hârtie si diminuarea costurilor. Dupa 10 minute de neutilizare imprimanta va trece in modul "sleep", diminuand consumul de energie.
Scaner de carti de vizita – Solutia Lexmark de scanare a cartilor de vizita încarca automat informatiile de contact în cele mai utilizate aplicatii pentru baze de date de adrese. Aceasta caracteristica este ideala pentru firmele care doresc sa economiseasca timp si sa eficientizeze organizarea.
Un cent pe pagina – Noile multifunctionale Lexmark ofera cel mai bun cost al imprimarii monocrom din industria inkjet****. Deoarece IMM-urile imprima în mod uzual documente alb-negru, profesionistii pot sa obtina cel mai mic cost al imprimarii alb-negru din industrie cu ajutorul cartuselor înlocuitoare de cerneala neagra de mare capacitate, la un pret de doar 4,99€, bucurându-se în acelasi timp de performanta pe termen lung a cernelii.

Linia completa de produse Lexmark 2009 ofera opt noi multifunctionale inkjet:

Seria Professional 2009 – garantie 5 ani
•Platinum - Pro905 – 399€, multifunctional wireless 4-în-1, vârf de gama, cu ecran tactil LCD de 11 cm, conectat la Web si echipat cu SmartSolutions, doua tavi de hârtie, alimentator automat cu hârtie (ADF), buton Eco Mode de economisire a energiei, solutie integrata de scanare a cartilor de vizita - Business Card Scan si cel mai mic cost al cernelii negre din industria inkjet****
•Prestige - Pro805 – 299€, multifunctional wireless 3-în-1 cu SmartSolutions, ecran tactil si cel mai mic cost al cernelii negre din industria inkjet****
•Prevail - Pro705 – 199€, multifunctional wireless 4-în-1 cu functionalitati avansate de conectare în retea
•Prospect - Pro205 – 169€, multifunctional wireless 4-în-1 cu scaner integrat pentru carti de vizita


Seria Biroul de Acasa 2009 – 3 ani garantie
•Interact - S605 – 199€, multifunctional wireless 3-în-1 cu SmartSolutions si ecran tactil
•Intuition - S505 – 149€, multifunctional wireless 3-în-1 cu imprimare fata-verso si ecran LCD color
•Interpret - S405 – 129€, multifunctional compact wireless 4-în-1 pentru productivitate la birou
•Impact - S305 – 99€, multifunctional compact wireless 3-în-1 pentru sarcinile de zi cu zi


In conditiile scaderii cu 60% in primele 6 luni din 2009 a pietei de printere(conform IDC), Daniel Stefan, Directorul Lexmark Romania, considera ca vanzari de 5.000 de bucati pentru modelul S305 pana la sfarsitul anului, reprezinta o performanta.


*Sunt necesare: acces la Internet, computer si router. Nu este disponibil un browser de internet. Nu toate informatiile afisate pot fi imprimate.
**Toate preturile sunt preturi recomandate de vânzare cu amanuntul, exprimate în Euro (TVA inclus) – preturile reale pot varia.
***Conform cu alianta Wi-Fi. La utilizarea cu un router Wi-Fi certificat certified IEEE802.11n. Compatibil de asemenea cu routerele Wi-Fi certificate IEEE802.11b/g.
****Luând în calcul pretul recomandat de vânzare cu amanuntul al cartusului negru de cerneala 105XL de 4,99€ (TVA inclus) si o capacitate de 510 pagini standard, estimata în conformitate cu ISO/IEC24711. Capacitatile reale pot varia. Costul real în alte tari poate varia. "Cel mai mic cost" bazat pe comparatia cu alte multifunctionale cu jet de cerneala la data de 1 iunie 2009.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite