Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Panasonic participa la EXPOMIL 2009

11 Noiembrie 2009



PANASONIC va participa la Expozitia Internationala de Tehnica Militara – EXPOMIL 2009, unde va expune laptop-urile sale ridigizate din gama Toughbook.


Categoria Toughbook Fully Ruggedized este experta în materie de Outdoor Mobile Computing. Notebook-urile pot fi folosite fara probleme în orice fel de conditii deoarece carcasele din aliaj de magneziu ofera o protectie maxima pentru componentele sensibile, cum ar fi ecranul, iar hard disk-urile sunt protejate împotriva socurilor si vibratiilor. Gama este conceputa sa faca fata caderilor de la o înaltime de 90 cm si sa înfrunte atât praful cât si apa. Laptopurile pot fi folosite si în conditii meteo nefavorabile deoarece functioneaza perfect la temperaturi de la –20 la +60°C, chiar si în lumina directa a soarelui (luminozitate foarte ridicata a ecranului, pâna la 1000cd/m2).


"Prin gama Toughbook Fully Ruggedized ne adresam unui segment de nisa bine definit, format din profesionisti care lucreaza în conditii extreme. Participarea la acest târg arata ca Panasonic este un brand recunoscut si în domeniul tehnicii militare" spune Octav Popian, Business Development Manager Panasonic România.


Modelele care vor fi expuse sunt: CF-19, CF-30, CF-U1 si modelul semi ridigizat CF-52. Vedeta gamei este modelul CF-U1 ultra ridigizat, în constructia caruia s-a renuntat la folosirea HDD-ului clasic si s-a trecut la SSD (solid state disk). Laptopul a fost conceput pentru a fi folosit de catre armata, politie, pompieri sau echipe de salvare. Acesta nu doar ca rezista în conditii extreme, dar este si usor, având o greutate de aproximativ un kilogram (dimensiunile sale sunt 184 x 151 x 57 mm).
Toate notebook-urile Toughbook complet rigidizate corespund standardului MIL-STD 810G de rezistenta la impact si sunt etanse la apa si la praf conform standardului militar IP 65.


În perioada 11-14 noiembrie 2009, în Complexul expozitional ROMEXPO, are loc editia a 6-a a EXPOMIL, expozitia de tehnica militara pe care tara noastra o organizeaza din doi în doi ani. Companii din industria româneasca de aparare si firme internationale de prestigiu expun în Pavilionul Central al ROMEXPO produse si echipamente militare din categoriile celor aflate în înzestrarea fortelor combatante în teatrele de operatii militare. Standul Panasonic este situat in Pavilionul Central, standul 11.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite