Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cellini inaugureaza si un magazin on-line

19 Noiembrie 2009



La aniversarea a 10 ani de existenţă pe piaţa din Romania, reţeaua magazinelor Cellini se extinde cu trei magazine noi: unul pe Calea Victoriei, unul în complexul comercial AFI Palace Cotroceni şi un magazin on-line.


Cel mai nou magazin Cellini este situat pe Calea Victoriei 102-108 şi aduce conceptul de Boutique pe piaţa magazinelor de bijuterii şi ceasuri de lux din Romania. Design-ul este modern, dar cu accente clasice, atmosfera este intimă, caldă şi relaxantă, iar ceasurile şi bijuteriile din vitrine sunt destinate exclusiv celor mai rafinate şi mai exigente cerinţe. Printre brandurile pe care iubitorii produselor de lux le pot găsi în această atmosferă unică se numără Breguet, Faberge, Hublot, Roger Dubuis, Graham, Davidoff, Ana Maria Camilli şi Hermes, cea mai recentă achiziţie din portofoliul Cellini.


Pe timp de criză trebuie să te mişti, altfel te scufunzi. Deschiderea Boutique-ului de pe Calea Victoriei şi a celorlalte magazine a fost o decizie pe care am luat-o pe timp de criză pentru că am considerat că acesta este cel mai bun moment pentru a face investiţii pe termen mediu şi lung”, spune Alessandro Amato, acţionar Cellini.


Dacă la Cellini Boutique luxul este practic la el acasă, în magazinul Cellini deschis în cel mai nou mall din Bucureşti se află nu doar ceasuri şi bijuterii din categoria high-end, ci şi branduri middle range. Aceleaşi branduri pot fi achiziţionate şi pe site-ul de vînzări
www.store.cellini.ro, unde cei care comandă beneficiază de o reducere de 10% la orice produs, oferită cu ocazia aniversării a 10 ani de Cellini.


Magazinul on-line deschis de Cellini,
www.store.cellini.ro, marchează o premieră în lumea retailerilor de ceasuri şi bijuterii din Romania. Cellini este primul şi deocamdată singurul retailer din domeniu care a deschis un magazin online.


În prezent, reţeaua magazinelor Cellini cuprinde 14 magazine în Bucureşti şi în ţară.



Tags: Retail

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite