Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Oferta UPC pentru IMM-uri

19 Noiembrie 2009



UPC România lanseaza pentru clientii IMM promotia de toamna cu reduceri de pâna la 42% pentru pachetele 4 Play. Noile pachete 4Play de la UPC Business înglobeaza servicii de acces internet cu viteza de download de pâna la 24 Mbps, servicii de telefonie fixa cu pâna la 1000 de minute incluse catre destinatii nationale fixe, la care se adauga gratuit serviciile de Hosting de 1 GB si televiziune.

UPC este astfel singurul operator din România care ofera cel mai mare spatiu de Hosting – 1 GB – gratuit, în cadrul pachetelor de servicii 3 Play sau 4 Play. Pentru clientii care doresc sa-si adauge în pachetul 4 Play un spatiu de hosting mai mare, UPC ofera serviciile de Hosting de 2 GB, 4 GB si, respectiv, 8 GB la preturi extrem de avantajoase, începând cu doar 5 euro/luna.
Flexibilitatea modului in care sunt construite pachetele aduce un avantaj major clientilor UPC Business care pot opta pentru combinatia de servicii 4 Play care li se potriveste cel mai bine nevoilor de comunicatii.

„Am creat o oferta extrem de flexibila care sa raspunda nevoilor de comunicatii ale noilor clienti UPC Business din zona IMM. Este o promotie prin care încercam sa incurajam acest sector, oferind preturi pentru pachetele de servicii 4 Play cu pâna la 42% mai mici fata de oferta precedenta - în functie de combinatia 4 Play aleasa - si care ofera în plus câteva avantaje unice, special concepute pentru clientii nostri. Este vorba despre cel mai mare spatiu de Hosting de 1 GB oferit gratuit, preturi mai mici fata de competitie pentru serviciile de Internet si Telefonie si, nu în ultimul rând, 4 servicii de comunicatii pe o singura factura.”, a declarat Mihai Struteanu, directorul diviziei UPC Business.

Oferta este valabila din data de 9 noiembrie, la nivel national si poate fi accesata prin toate canalele dedicate de Vânzari, Telesales si Parteneri UPC.























Pachet SMALL




INTERNET


TELEFONIE


HOSTING


TELEVIZIUNE



Start Up 8 Mbps


1xTelefix4 – 100 min*


1 GB


Small




20 Euro /lună



Pachet MEDIUM



INTERNET


TELEFONIE


HOSTING


TELEVIZIUNE



Start Up 16 Mbps


1xTelefix4 – 100 min*


1 GB


Small




25 Euro/lună



Pachet LARGE



INTERNET


TELEFONIE


HOSTING


TELEVIZIUNE



Start Up 24 Mbps


1xTelefix4 – 100 min*


1 GB


Small




30 Euro/lună



* minute naţionale către reţele fixe




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite