Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Primul telefon ecologic din portofoliul Vodafone

20 Noiembrie 2009Vodafone Romania anunta lansarea telefonului Sony Ericsson Naite, primul model ecologic disponibil in portfoliul sau. In premiera in Romania, Sony Ericsson Naite este disponibil de luni, 23 noiembrie, in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 79 de euro (cu TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone incheiat pe o perioada de 2 ani.
Parte a programului international GreenHeart™ dezvoltat de Sony Ericsson pentru promovarea unei atitudini ecologice responsabile, Sony Ericsson Naite este un produs inovator, conceput pentru a contribui la reducerea impactului negativ asupra mediului inconjurator. Astfel, compozitia materialului din care este fabricat telefonul contine plastic reciclat in proportie de minim 50%. De asemenea, noul Sony Ericsson Naite este dotat cu incarcator cu un consum redus de energie, iar manualul de utilizare este disponibil in format electronic, in meniul telefonului, reducand cu peste 90% totalul necesar de hartie inclus intr-un pachet standard de telefoane mobile. In acelasi timp, Vodafone Romania a dorit sa isi imbogateasca portofoliul cu acest model ecologic in completarea programului national de reciclare a telefoanelor mobile, care se desfasoara de aproape 3 ani in toate magazinele Vodafone.
Sony Ericsson Naite are ecran LCD de 2,2", care permite utilizatorilor sa vizualizeze cu usurinta calendarul si contactele; cameră foto de 2 MP si camera secundara pentru apeluri video; memorie interna de 100 MB plus slot pentru cardul de memorie micro SD.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite