Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Edata a realizat 8 milioane de euro in 2009

26 Noiembrie 2009



Grupul de companii Edata, cu activitati în consultanta IT si distributia de software, anunta o cifra de afaceri de 8 milioane de euro anul acesta, în crestere cu 33% fata de nivelul atins în 2008.
Grupul, care cuprinde companiile Edata si BPM Wave, a reusit astfel sa depaseasca previziunile de la finalul anului trecut, când estima o cifra de afaceri de 4 milioane de euro pentru 2009. Aceasta depasire se datoreaza faptului ca grupul Edata si-a marit semnificativ portofoliul de clienti si de parteneri în 2009, profitând astfel de conditiile actuale de piata si oferind solutii tehnologice inovatoare.


Compania intentioneaza ca, în perioada urmatoare, sa abordeze noi verticale de piata. Prima vizata este industria farmaceutica, Edata estimând ca 15% din volumul cifrei de afaceri pe 2010 va proveni din implementarea de solutii IT la companiile din acest domeniu. Primul pas a fost realizat de catre Edata pe 19 noiembrie prin organizarea, în parteneriat cu Lanner, lider pe piata solutiilor de simulare si optimizare a proceselor de lucru, a conferintei cu tema “Solutii IT pentru eficientizarea activitatii în industria farmaceutica”. La eveniment au participat reprezentanti ai celor mai importante companii de productie, import sau distributie a medicamentelor din România.


Solutiile prezentate în cadrul conferintei sunt dezvoltate special pentru industria farmaceutica si au ca scop modelarea, optimizarea si eficientizarea tuturor proceselor de business din companiile farmaceutice. Specialistii Edata au prezentat solutii de Enterprise Architecture, Business Process Management si Enterprise Application Integration pentru industria farmaceutica. Geoff Hook, Projects Director Lanner Group Limited, a prezentat solutii de simulare si optimizare pentru productie, depozitare si livrare în companiile farma.
Datorita flexibilitatii si aplicatiilor multiple pe care le prezinta, aceste solutii pot fi adaptate cu succes pentru toate tipurile de companii din industria farmaceutica: importatori, producatori si distribuitori.


“Companiile din industria farmaceutica au necesitati specifice legate de procesele de business. Pentru a face fata acestor provocari, tot mai multe din aceste organizatii implementeaza solutii informatice care sa le ajute sa fie mai eficiente. Prezenta celor mai importanti jucatori din piata locala de sanatate la acest eveniment demonstreaza interesul industriei locale pentru îmbunatatirea proceselor lor de lucru folosind tehnologii de ultima ora”, a declarat Cornel Vintila, CEO Edata.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite