Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lansează gama WorkCentre 7700

26 Noiembrie 2009



Xerox lansează gama de multifuncţionale laser color WorkCentre 7755/7765/7775, destinata mediilor de birou aglomerate. Aceasta poate imprima şi copia cu o viteză de până la 75 ppm alb-negru, respectiv 50 ppm color, şi poate scana chiar şi 80 de pagini alb-negru sau 50 de pagini color pe minut.
Pentru angajaţi, procesele de lucru cu documentele devin mai simple, deoarece tehnologia OCR standard (recunoaşterea optică a caracterelor) permite scanarea documentelor în format PDF, cu opţiunea căutării fişierelor electronice după cuvinte-cheie, precum şi arhivarea şi organizarea lor. În plus, funcţia „Scan to Mailbox” salvează documentele pe unitatea hard-disk a echipamentului şi pot fi accesate apoi direct de pe computerul utilizatorului. Opţiunea „Scan to Home” oferă posibilitatea scanării către destinaţii pre-alocate (o adresă de email, un director de reţea sau un director FTP) pentru direcţionarea ulterioară cu o singură apăsare de buton.
Printre funcţiile avansate se regăsesc autentificarea în reţea, pentru accesul la funcţiile echipamentului, imprimarea securizată (previne vizualizarea neautorizată prin blocarea lucrărilor în coada de imprimare până la introducerea unui cod PIN), suprascrierea datelor de pe hard-disk, protejarea cu parolă a accesului la echipament, restricţionarea pe bază de IP, acces pe bază de legitimaţie, utilizarea protocoalelor de transfer HTTPS (http secure) şi controlul accesului în reţea 802.1x.
Toate cele trei multifuncţionale au o capacitate de stocare de 3260 de coli, cu posibilitatea de extindere până la 5260, iar fiecare tavă poate susţine suporturi de imprimare de grosimi diferite (64-300 gmp). În plus, gama WorkCentre 7700 include şi un set de funcţii de finisare, precum stivuire, perforare, pliere, capsare multiplă, realizare de broşuri sau de interpunere post-proces.
Echipamentele WorkCentre 7700 pot fi achiziţionate de la partenerii de distribuţie ai Xerox România.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite