Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Computer Sharing Bucuresti: competente pentru dezvoltare software

09 Februarie 2005



Compania Computer Sharing Bucuresti (CSB) este de 11 ani o prezenta importanta in peisajul romanesc al consultantei in domeniul dezvoltarii de solutii software la standarde inalte de calitate si performanta. Capabilitatile CSB referitoare la implementarea de solutii ERP au format obiectul mai multor prezentari in reviste de specialitate. Cele legate de consultanta in domeniul dezvoltarii de solutii software sunt insa mai putin cunoscute, desi CSB are o istorie indelungata de colaborare in acest domeniu cu firme importante din Romania: IBM, BRD, Orange etc.


Experienta CSB in dezvoltarea de software este centrata pe proiecte complexe ce presupun gestionarea unui volum foarte mare de date in contextul rezolvarii unor probleme de dimensiuni considerabile, corespunzatoare afacerii companiilor pentru care CSB ofera consultanta.
Toate fazele dezvoltarii unei solutii, de la analiza pana la livrare, de la managementul de proiect si pana la implementare, sunt realizate cu oameni calificati, cu experienta in domeniul consultantei si al dezvoltarii de produse software, si in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001.


Tehnologii disponibile


CSB are capacitatea de a dezvolta solutii in variate tehnologii si pe diverse arhitecturi. Experienta companiei in acest domeniu include: J2EE (EJB, JSP/Servlets, JDBC, etc), Java si Java Applets, Oracle database, Oracle Developer, C, C++, Delphi, Microsoft Access, etc.
Un loc aparte in cartea de vizita a CSB il ocupa indelungata experienta de dezvoltare de solutii si asigurarea de consultanta in domeniul bazelor de date Oracle, intr-o varietate de versiuni si configuratii. Proiectele dezvoltate de companie includ solutii realizate pe baze Oracle 7, 8, 8i, 9i si 10g pe arhitecturi si sisteme de operare diverse (IBM AIX, VAX-VMS, HP-UX, Windows, etc). Adeseori, in cadrul aplicatiilor dezvoltate, s-au proiectat si realizat solutii de transfer de date intre aplicatia noua si sistemele existente in mediul software al clientului, sisteme ERP sau CRM (de exemplu: Oracle Applications, Vantive, etc).
Proiectele dezvoltate de CSB includ si aplicatii web-based, dezvoltate in tehnologii J2EE (EJB, JSP, Servlets, Java Beans, JDBC) in stransa legatura cu baze de date Oracle, implementate pe o gama larga de arhitecturi si servere de aplicatie (Microsoft IIS + Resin, Apache + Tomcat, OC4J, etc), cu capacitati de generare de rapoarte in diverse formate (XLS, PDF, etc), obtinute pe server prin intermediul unor clase Java.
De asemenea, au fost dezvoltate aplicatii in tehnologii Java (Swing, Java Applets, etc), Oracle Developer – Forms and Reports -(in regim client-server si web, Java Applets prin intermediul serverelor de aplicatie Oracle - OAS/iAS), Delphi, C, C++ (pe sisteme Windows, AIX, HP-UX, etc, in stransa legatura cu baze de date Oracle prin standardul OCCI (Oracle C++ Call Interface)), Microsoft Access, etc.
In domeniul sistemelor suport de decizie, CSB poseda o experienta importanta, materializata prin capabilitatile de a construi sisteme de „business intelligence” in cele mai importante medii existente:

  • SAP – Business Warehouse
  • ORACLE – Business Intelligence


    Compania CSB a proiectat si dezvoltat in intregime aplicatii de suport a deciziilor pentru companii multinationale, implicand prelucrarea unui volum foarte mare de date, in tehnologii OLAP si baze de date multidimensionale in concordanta cu sisteme RDBMS.
    In plus, CSB a asigurat si asigura suport in exploatarea si intretinerea unor sisteme complexe, cum ar fi sisteme de facturare, aplicatii de gestiune a vanzarilor, etc, pentru care ofera asistenta in regim de 6 zile pe saptamana, 10 ore pe zi.


    Valoare de piata
    Compania CSB s-a bucurat si se bucura de increderea clientilor sai in dezvoltarea si intretinerea de aplicatii critice pentru activitatea unor companii mari. De exemplu, CSB a conceput si dezvoltat numeroase aplicatii care au ca obiect gestiunea unor aspecte legate direct de fluxul banilor in cadrul companiei. Printre solutiile implementate se numara sisteme de facturare, sisteme de gestiune a vanzarilor, de acordare a remuneratiilor, de gestiune a registrului de casa, etc. Cea mai buna dovada a calitatii si promptitudinii de care CSB a dat dovada in relatia cu clientii sai, chiar si in cele mai sensibile domenii, este colaborarea indelungata si neintrerupta pe care CSB o are cu clientii sai.
    Pentru toate proiectele realizate, indiferent de tehnologia folosita, s-au respectat cu strictete standardele de calitate impuse de politicile referitoare la calitate atat ale companiei CSB, cat si ale clientilor companiei.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite