Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Power Net Consulting a implementat un Data Center la IGPR - proiect īn valoare de 5 milioane de euro

28 Noiembrie 2009







Echipa PowerNet Consulting


Înfiinţată în 1999, compania Power Net Consulting este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii informatice integrate. Serviciile furnizate de compania Power Net Consulting se adresează unui spectru larg de domenii: sectorul public, industrii, sistemul bancar etc. Prin parteneriatele cu liderii modiali din domeniul IT, Power Net Consulting pune la dispoziţia clienţilor un portofoliu larg de soluţii: Information Hardware Infrastructure, Information Software Infrastructure şi Enterprise IT Management.



“Acest proiect, prin complexitatea soluţiei implementate, a fost o provocare pentru noi. Prin aplicarea unei bune organizări am dovedit că Power Net Consuting poate oferi, la termen, soluţii complexe, scalabile şi funcţionale.”
Emil Munteanu,
Managing Partner Power Net Consulting


„Având în vedere buna cooperare între IGPR, Power Net Consulting şi partenerii săi, considerăm că proiectul a fost un succes şi va oferi IGPR-ului un suport important pentru managementul sistemului său informatic, ce reprezintă o parte deosebit de importantă în planurile României de aderare la spaţiul Schengen.“

George Gacea,
Şef Birou în cadrul Centrului de
Comunicaţii şi Informatică al IGPR


FUTURA OFFICE BUILDING
Str. Mihai Eminescu 238, sector 2
E-mail: office@power.ro
Fax: + 4021-212.39.34



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite