Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Consolidarea, un obiectiv şi pentru integratorii locali

28 Noiembrie 2009




Printre ultimele proiecte de integrare finalizate de Novensys se numără şi proiectul de Oracle Siebel CRM pentru verticala Oil & Gas. Complexitatea proiectului a derivat din multitudinea şi eterogenitatea aplicaţiilor folosite în cadrul companiei: Siebel CRM, Oracle eBS, sistem billing, Capone (sistem de colectare produs de ASF), aplicaţie Fill & GO.


Directorul general al Bull România a vorbit despre proiectul Safir, de curând încheiat, în care au fost implicate circa 100 de resurse de la Bull România, din alte filiale ale grupului şi ale subcontractorilor locali. Safir este un sistem informatic integrat pentru administrarea prestaţiilor sociale pe familie din România, dezvoltat la Ministerul Muncii/Agenţia Naţională pentru Prestaţii Sociale.


„Durata proiectului a fost de 2,5 ani, fiind un proiect exclusiv de servicii (integrare, analiză, dezvoltare software, definire infrastructura hardware, migrare date, instruire, suport), fiind unul dintre cele mai complexe proiecte implementate în România ultimilor ani. În cazul acestui proiect vorbim de dezvoltarea unei aplicaţii web-based cu servicii în 48 de locaţii pe tehnologia Java, având ca suport o bază de date Oracle centrală la nivel naţional, aceasta fiind integrată cu alte aplicaţii de intranet, HW/SW/network management, datawarehouse etc.”, precizează Andrei Petrescu.


Printre proiectele implementate de Bull România se mai numără proiecte de GIS şi Natura 2000, dezvoltate la Ministerul Mediului, proiecte de infrastructură hardware la Orange România, Ministerul Finanţelor Publice etc., dar şi dezvoltarea mai multor sisteme integrate pentru Autoritatea Naţională Vamală.


Majoritatea proiectelor finalizate de Ager Business Tech anul trecut au fost din zona IT, însă compania are în desfăşurare şi alte proiecte, nefinalizate încă.


Cel mai mare proiect de integrare realizat de Sistec a implicat contribuţia a peste 70 de oameni (analişti, programatori, consultanţi în implementare, testeri, tehnicieni curenţi slabi, tehnicieni IT, tehnicieni service) şi a constat în automatizarea depozitului Proffice Experience.


„Acest proiect a constat în interconectarea aplicaţiilor software existente: Axiom, Cogito WMS şi Cogito ERP şi integrarea acestora cu sistemul hardware: conveioare, cititoare de coduri de bare, rafturi gravitaţionale şamd.”, explică Marius Căpraru, CEO Sistec.



Marius Căpraru


Fiecare linie de business în cadrul Sistec targetează companii cu diferite profile de activitate, proiectele finalizate încadrându-se în acelaşi pattern.


CEO-ul Sistec mai spune că „pentru proiectele de implementare software s-au urmărit domeniile manufacturing (abas), retail & distribuţie (Cogito) şi servicii (CAS genesisWorld CRM), pentru networking, retail (deschideri magazine) şi real estate, iar pentru service şi suport IT, banking”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite