Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Consolidarea, un obiectiv şi pentru integratorii locali

28 Noiembrie 2009




Bull a subcontractat, de exemplu, servicii de infrastructură hardware sau dezvoltare de aplicaţii.


„Întotdeauna am păstrat controlul calităţii şi interfaţa cu clientul, pentru a ne asigura de succesul proiectelor”, subliniază Andrei Petrescu, director general Bull Romania, Bulgaria, Turcia şi Republica Moldova.


Cele mai multe lucrări subcontractate de Sistec au fost în domenii conexe: instalaţii de înaltă, medie şi joasă tensiune, cablări etc.



Andrei Petrescu, director general Bull Romania, Bulgaria, Turcia şi Republica Moldova

Sectorul public – încă lider pe proiecte de integrare


Sectorul public rămâne principalul client pentru integratori, urmat de Banking şi Construcţii/Real Estate.


Cele mai mari proiecte de integrare ale S&T au necesitat prezenţa unui număr de aproximativ 50 de specialişti, la clienţi mari din domeniul Oil & Gas. În prezent, echipa S&T România are peste 200 de oameni.


S&T este un jucător regional, fiind prezent în regiunea Europei Centrale şi de Est de mai bine de 15 ani. Strategia companiei urmăreşte consolidarea pe pieţele existente şi extinderea portofoliului de soluţii şi servicii.


„Suntem implicaţi în proiecte internaţionale pe mai multe verticale – bancar, producţie industrială, comerţ. De exemplu, am fost implicaţi în proiecte complexe de tip roll-out ERP”, menţionează Florin Făgărăşan.


Unul dintre cele mai extinse şi complexe proiecte de integrare gestionat de Novensys a implicat o echipă internă formată din 20 de specialişti, cărora li s-au alăturat peste 12 consultanţi subcontractaţi prin intermediul parteneriatelor pe care compania le-a dezvoltat în piaţa de specialitate.


„Acest proiect a constat în implementarea unei soluţii complexe, ce are în centru MS Dynamics AX2009, dar integrează aplicaţii complementare performante, cum sunt IBM Maximo Asset Management pentru managementul eficient al echipamentelor industriale, Ascentn AgilePoint, ca soluţie de modelare a fluxurilor şi proceselor de aprobare, MS Office SharePoint pentru managementul documentelor şi al circuitului intern al informaţiei, Smartree MyStaff pentru managementul salarizării personalului, precum şi aplicaţii custom made pentru gestionarea terminalelor mobile, pentru raportarea de informaţii prin intermediul unui portal web, pentru consolidarea de informaţii într-o structură de raportare de tip Business Intelligence şi altele”, spune Cezar Golumbeanu.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite