Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Succes pentru OTP Green Energy

10 Decembrie 2009



OTP Asset Management România anunţă încheierea cu succes a ofertei publice OTP Green Energy, după ce 650 de investitori, majoritatea români, au cumpărat 43.583 de unităţi de fond, în valoare de peste 8.716.600 RON.
Oferta a fost subscrisă de clienţi persoane juridice în proportie de 55,52%. În cadrul segmentului de retail, OTP Bank România, în calitate de distribuitor al unităţilor de fond, a adus cele mai multe vânzări.
„La lansarea, în urmă cu o lună, a fondului OTP Green Energy, am mizat pe caracterul său inovator şi pe accesul la unul dintre cele mai dinamice şi de actualitate domenii la nivel european, energia regenerabilă. Acum, la încheierea ofertei, numărul mare de subscrieri ne demonstrează faptul că am mizat corect si de această dată, investitorii înţelegând potenţialul de creştere pe care îl deţin companiile din domeniul energiei regenerabile”, Cătălin Iancu, Preşedinte OTP Asset Management România.
OTP Green Energy, o premieră absolută pe piaţa locală, este primul fond închis de investiţii cu capital garantat din România dedicat sectorului energiei regenerabile. Perioada subscrierilor a început pe 4 noiembrie şi s-a încheiat pe 2 decembrie.
OTP Asset Management România, membră a OTP Group, a înregistrat în ultimul an o creştere rapidă în privinţa dezvoltării de produse şi administrării de active. În prezent, compania administrează trei fonduri deschise de investiţii şi două fonduri închise de investiţii cu capital garantat. Societatea administrează active totale de peste 115 milioane RON, poziţionându-se astfel pe locul cinci în clasamentul administratorilor de fonduri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite