Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Tranzacţiile cu carduri MasterCard sunt recompensate

11 Decembrie 2009



Până pe data de 30 decembrie 2009, MasterCard Europe şi instituţiile financiare partenere derulează o nouă campanie promoţională în 33 de hypermarket-uri Carrefour, Real, Auchan şi Cora din 12 oraşe – Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Braşov, Ploieşti, Oradea, Târgu-Mureş, Piteşti, Suceava şi Sibiu. Campania „MasterCard – Cumpărături fericite” îşi propune să îi încurajeze pe posesorii de carduri MasterCard să utilizeze aceste instrumente la plata cumpărăturilor.
„Pe lângă aceste campanii promoţionale, iniţiate încă din 2001, avem satisfacţia că în acest an am demarat EduCard, un amplu program de educare financiară, ce îşi propune să ajute consumatorii să înţeleagă şi să îşi administreze mai bine finanţele personale”, a declarat Denisa Mateescu, General Manager pentru România şi Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.
Până pe 30 decembrie, posesorii de carduri MasterCard care plătesc cu cardul cumpărăturile efectuate într-unul dintre cele 13 hypermarket-uri Carrefour, 11 Real, 6 Auchan şi 3 Cora, pot câştiga zilnic sau săptămânal premii, a căror valoare totală brută este de 217.757,83 de lei. În perioada 3-20 decembrie, promoţia se desfăşoară 4 zile pe săptămână, de joi până duminică, între orele 14.00 – 21.00 (joi şi vineri) şi 10.00 – 22.00 (sâmbătă şi duminică). Pe data de 24 decembrie, intervalul orar al promoţiei este 10.00 – 17.00, iar în perioada 27-30 decembrie posesorii de carduri MasterCard pot participa la campanie între orele 10.00-22.00.


În magazinele Real, Carrefour şi Auchan mecanismul campaniei este următorul: la intrarea în hypermarket, clienţii vor primi de la unul dintre promoteri un flyer informativ. După ce îşi fac cumpărăturile, consumatorii vor merge la standul MasterCard, cu chitanţa şi cardul de plată. De aici, îşi vor alege un card din carton, îl vor trece printr-un dispozitiv care imită un POS, conectat la un laptop şi vor apăsa pe un buton al dispozitivului. Pe ecranul laptopului va apărea un mesaj care va informa clienţii dacă sunt câştigătorii unuia dintre premii.


După ce vor fi întâmpinaţi de promoterul care le va oferi flyerul, în magazinele Cora, participanţii la promoţie vor primi direct de la casier cardul din carton, cu care vor merge la standul MasterCard din magazin şi pe care îl vor trece prin dispozitivul care imită un POS pentru a afla dacă sunt sau nu câştigători.


În concurs sunt înscrise tranzacţiile efectuate în ziua respectivă cu cardurile MasterCard şi Maestro, indiferent de valoarea acestora. Marile premii constau în 33 de weekend-uri la munte pentru două persoane, 33 de cine romantice pentru două persoane, 33 de vizite de la Moş Crăciun acasă la câştigători şi 33 de sticle de vin de colecţie - acordate pe loc. De asemenea, participanţii la promoţie pot câştiga ornamente de Crăciun, jucării şi cutii cu bomboane.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite