Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Domeniu >> Categorie >> Tip Continut

Parteneriat Sistec-Avant Consulting pentru soluţii software adresate sectorului public

14 Decembrie 2009



Sistec şi Avant Consulting au agreat iniţierea unui parteneriat pentru integrarea unei suite complete de solutii software în instituţiile care aparţin sectorului public din Ardeal. Judeţele în care se doreşte iniţierea proiectului sunt: Cluj, Sălaj, Bihor, Satu-Mare, Bistriţa, Mureş, Alba şi Deva, urmând ca extinderea către alte zone geografice să fie discutată ulterior, după atingerea obiectivelor stabilite.


În cadrul acestui parteneriat, sarcinile privind implementarea soluţiilor software în instituţiile publice interesate, vor fi în grija specialiştilor Avant Consulting, în timp ce toate activităţile legate de consultanţă şi infrastructură IT vor fi asigurate de către echipa Sistec.


„Ne-am orientat ofertele pentru soluţii IT către sectorul public pentru că este evident că acesta are nevoie de soluţii informatice moderne şi performante. Cu toate că veniturile bugetare au cunoscut o scădere în ultimul an, soluţiile software de calitate pot aduce beneficii rapide care să ajute la îmbunătăţirea activităţilor instituţiilor publice şi a relaţiei cu cetăţenii. Am ales să încheiem acest parteneriat cu Sistec pentru că împreună, companiile noastre oferă servicii care se completează reciproc şi pot oferi o soluţie completă clienţilor noştri. În plus, fapt deloc de neglijat, Sistec reprezintă o prezenţă cunoscută şi importantă pe piaţa din Ardeal.”, precizează Augustin Drăgan, Managing Director - Avant Consulting.


Sistemul integrat pentru administraţie publică locală, Avansis, cuprinde în acest moment 12 componente proiectate unitar, care partajează informaţiile cu scopul de a acoperi funcţionalităţi aparent independente. Toate aplicaţiile au funcţionalităţi de document management încorporate, ceea ce oferă un avantaj major în circulaţia, stocarea şi vizualizarea informaţiilor chiar în cadrul aplicaţiilor, fără a mai fi nevoie de folosirea altor programe.
Suita Avansis cuprinde următoarele aplicaţii: AvanTax, AvanTaxVenituri, AvanCont, AvanDoc, AvanPatrimoniu, AvanRegis şi AvanSocial.


Sistec pune la dispoziţia sectorului public, prin intermediul acestui parteneriat, experienţa şi expertiza acumulate în proiecte de succes realizate până în acest moment în sectorul privat: servicii de instalare şi proiectare infrastructură hardware şi reţelistică, servicii de prognoză şi diagnoză a parcului IT, mentenanţă şi suport pentru echipamentele existente, precum şi consultanţă în privinţa achiziţiilor.


„Parteneriatul cu Avant Consulting reprezintă un pas important în strategia de extindere a activităţii noastre în sectorul public. Am ales Ardealul pentru că este o regiune cu tradiţie pentru Sistec, atât din din punct de vedere al relaţiilor comerciale cu cei mai importanţi jucători, cât şi ca imagine. Credem în reuşita acestui eveniment şi ne dorim ca acesta să fie primul dintr-o serie de evenimente dedicate acestui segment de piaţă, la nivel naţional.”, declară Marius Handaric, Regional Manager - Sistec


Lansarea parteneriatului Sistec – Avant Consulting a avut loc pe 11 decembrie, la sediul Avant Consulting din Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment de prezentare a soluţiilor software pentru sectorul de stat, în prezenta oficialităţilor publice locale.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite