Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Groupama Asigurări a numit un nou Director National de Vanzari

15 Decembrie 2009Groupama Asigurări anunţă numirea lui Dragoş Călin în funcţia de Director Naţional de Vânzări pentru administrarea reţelei de distribuţie a companiei la nivel naţional.
Din ianuarie 2010, Dragoş va coordona activitatea de vânzări şi va fi responsabil de implementarea politicii comerciale la nivelul întregii companii, subordonându-se direct lui Denis Rousset, Director General al Groupama Asigurări.
Dragoş Călin are o experienţă considerabilă în domeniul asigurărilor, pe partea de vânzări, şi se alătură echipei Groupama Asigurări într-un moment oportun, de consolidare a strategiei de vânzări la nivel naţional şi local. Suntem încântaţi că a acceptat provocarea de a conduce o echipă de vânzări puternică, capabilă să facă faţă competiţiei din această piaţă”, a declarat Denis Rousset, Director General al Groupama Asigurări.
Dragoş Călin, în vârstă de 43 de ani, deţine o experienţă profesională de 12 ani în domeniul asigurărilor. Anterior, a deţinut funcţia de director comercial în cadrul Generali Asigurări timp de 5 ani, unde a fost răspunzător de dezvoltarea forţei de vânzări şi a strategiei de distribuţie prin canale multiple, de relaţia cu brokerii şi de activitatea de marketing. Cariera sa în asigurări a debutat în 1997, în cadrul echipei Nederlanden Asigurări de Viaţă, unde a avut diferite responsabilităţi legate de managementul reţelei de vânzări a companiei.

De asemenea, a urmat cursuri de specializare în domenii precum managementul vânzărilor, pieţe de capital şi creşterea performanţei organizaţionale. Este absolvent al Facultăţii de Ingineria Materialelor din cadrul Universităţii “Politehnica” Bucureşti.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite