Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Cursuri Final Cut gratuite pentru studentii UNArte

15 Decembrie 2009



Apcom Romania ofera in parteneriat cu Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti cursuri gratuite Final Cut Pro, prin intermediul AATCE (Apple Authorized Training Center for Education)- Centrul educational autorizat de training Apple, din cadrul UNArte. Costul unui curs in regim normal este de 600 de euro, acesteafiind oferite gratuit studentilor UNArte de la toate specializarile, preconditia fiind minimum un an de experienta in utilizarea programelor de prelucrare a imaginii (Adobe, Avid, Macromedia etc.). Singurele costuri sunt reprezentate de taxa de examinare pentru acordarea certificatului, subventionate cu 50% de catre companie si un cost final de aproximativ 75 de dolari.


Certificatele de absolvire a fiecarui nivel sunt recunoscute international si postate pe site-ul Apple, impreuna cu datele de contact ale detinatorilor. In prima sesiune de examene organizata de UNArte 5 studenti au obtinut certificate pentru Final Cut Pro level I. In Romania exista doar 17 detinatori de certificate Final Cut, incluzand si trainerii.


Universitatea a anuntat in cadrul conferintei si proiectul de a atragere a unor fonduri europene pentru 5 platforme de e-learning, care sa dezvolte continut educational pentru studenti, dar si posibilitatea de predare a cursurilor in sistem de videoconferinta pentru cei 1.500 de studenti. Proiectul prevede de asemenea un portal colaborativ, in cadrul caruia studentii si companiile sa poata interactiona.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Botan Ovidiu
Buna sunt Ovidiu Botan din timisoara si recent am achizitionat un soft Final Cut Pro 7 . Am observat ca acest program de editare video e foarte complex , nu sunt student dar as dori sa invat sa lucrez cu el dar se pare ca in Timisoara nu am unde sau de la cine sa invat e posibil sa ma inscriu la vreun curs contra cost si daca da care sunt cerintele si costurile multumesc mult
10 Mai 2011, 11:33:31