Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Panasonic vizeaza sectorul IMM cu noi echipamente de telefonie

18 Decembrie 2009



Panasonic lansează seria de echipamente de telefonie NCP500 New Business Editions, dedicată în exclusivitate companiilor mici şi mijlocii din întreaga lume.
Noile platforme sunt echipate cu interfeţele cele mai solicitate de către clienţii din mediul de business, lăsând utilizatorului posibilitatea de a-şi alege tipurile de telefoane care se potrivesc cel mai bine sistemului de telefonie ales, dar şi de a extinde reţeaua prin activarea cheilor pentru noi extensii şi trunchiuri, pe măsura creşterii organizaţiei.


NCP500X şi NCP500V sunt soluţii de comunicaţii de voce eficiente atât din perspectiva costurilor, cât şi a funcţionalităţilor oferite. Ambele echipamente includ multe dintre funcţiile avansate, proprii până acum soluţiilor mai complexe Panasonic PBX. Clienţii pot alege variantele de produse cu trunchiuri şi extensii fie pe bază de IP, fie digitale, în funcţie de nevoile lor de business. Produsele din noua gama NCP500 au incluse funcţionalităţi precum modul de aşteptare automat şi voicemail, iar pentru utilizatorii mai noi ai telefoanelor Panasonic, aplicaţia pentru PC „Communications Assistant Basic Express”.


Ca şi alte platforme Panasonic, noile soluţii sunt uşor de instalat şi de întreţinut de către personal specializat.


Noile platforme sunt compatibile cu seria de telefoane IP KX-NT300 şi cu seria de telefoane digitale KX-DT300. Ambele game de telefoane redau vocea cu o bună claritate, au ecrane cu caractere foarte lizibile şi chei pentru auto-etichetarea telefonului. Un modul Bluetooth este, de asemenea, disponibil, oferind astfel posibilitatea conectării unei căşti wireless.


Funcţia Wireless Mobility este disponibilă şi în cazul noilor sisteme de telefonie prin intermediul soluţiei integrate Multi-Cell DECT. Aceasta transferă automat apelul între celulele wireless instalate, îmbunătăţind gradul de acoperire şi conferind mobilitate chiar şi în cadrul unui mediu de lucru de dimensiuni mari, cum ar fi o hală dintr-o uzină sau un depozit.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite