Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Taxe platite online la Primaria Oradea

21 Decembrie 2009



Oradenii au posibilitatea, de miercurea trecuta, sa-si plateasca prin internet impozitele si taxele locale, precum si amenzile contraventionale, prin sistemul de plata online, cu carduri, fara comision, lansat de Primaria Oradea, anunta www.administratie.ro.
Serviciul de plata online este accesibil non-stop pe site-ul primariei www.oradea.ro la sectiunea „Plati online”. Autentificarea se face pe baza de CNP (persoane fizice), respectiv CUI (persoane juridice), parola nu este obligatorie, ea este necesara doar pentru accesul la informatii detaliate. Sistemul permite plata amenzilor pe baza datelor din procesul verbal cu verificarea incadrarii in termenul de 48 de ore.
De asemenea, sistemul ofera date despre debitele restante si majorarile de intarziere calculate la zi, se accepta la plata orice card de debit sau credit tip VISA, VISA Electron, MASTERCARD sau Maestro, emis de orice banca, inregistrat pentru plati pe internet. Sistemul de gestiune electronica a taxelor si impozitelor locale beneficiaza de elemente de securizare pentru evitarea fraudarii conturilor de plata si a intrarii frauduloase in sistem, grupate intr-o solutie certificata de procesatorii autorizati pentru efectuarea de plati electronice in Romania, bazata pe standardul 3D Secure.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
elisabeta ciucurita
find proprietara cu aceiasi drepturi ca si sotul meu m-i se pare revoltator sa nu pot plati impozitul cu CNP meu .
15 Ianuarie 2014, 07:12:30